Juli! Meer van dat! #fotoverslag

Juli, de eerste vakantiemaand. Een maand met extreme hitte maar ook met een week vol regen. Een maand waarin de Wederhelft 2 weken vakantie had en waar we weer een week bij mijn ouders in Koksijde mochten logeren.

Ook onze theorie dat kinderen – of toch de onze – in vakantieperiodes grote sprongen maken, gaat deze keer weer op. Kind 1 komt tot rust in de vakantie en slaapt stukken beter. Kind 2 ontpopt zich tot een echte Grote Zus voor Kind 4. Kind 3 is de vrolijkheid zelve en zijn gebrom heeft plaats gemaakt voor duidelijke woorden. En Kind 4? Kind 4 besliste van de ene dag op de andere van zindelijk te worden en ging van helemaal niets verstaanbaar zeggen naar het praten in volzinnen.

Maar juli was in de eerste plaats ook een goedgevulde vakantiemaand. Zo eentje om te koesteren.

Vakantie, dat is in de hangmat liggen luieren, je bord stiekem mee naar buiten nemen en in het piratenkamp bivakkeren en in het water plonzen.

juli2juli4juli3

Vakantie, dat is op een regenachtige dag heel veel kleuren!

juli11

Vakantie, dat is tijd nemen om familie te bezoeken en bezocht te worden.

juli13juli12

juli5

juli10

Vakantie, dat is ook een aaneenschakeling van leuke uitstapjes. We gingen naar Hidrodoe3D-world en trotseerden Plopsaland in de regen. Ook de molen kent voor ons geen geheimen meer.hidrodoezinkenjuli9juli8MOLENmolensteen

Gelukkig was het heel vaak mooi weer. Je kon ons dan ook terugvinden op de Lilse Bergen, het Zilvermeer, domein Keiheuvel en de Averegten. Uiteraard kon ook een stranddag niet ontbreken!juli1zilvermeerzusjesKEIHEUVELhelicopterHOBBELDONKhandenvoljuli6We genoten van een dag vol jeugdsentiment en herinneringen in de speeltuin die naast het oude ouderlijk huis van de Wederhelft ligt.VELDHOVENskelter

We ontdekten ook nog een nieuwe kinderboerderij in Tessenderlo en we bezochten er een in Nieuwpoort.juli7julieinde

Juli was voor ons een maand van Compleet Geluk. Hoe kijken jullie terug op afgelopen maand? Hebben jullie al vakantie gehad of kan je er nog naar uitkijken? 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

3 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: