Over

Compleet Geluk is de blog van Annelore Lehouck.  Ze is een inmiddels 40-jarige vrouw uit Koksijde. In 2006 belandde ze na een aantal tussenstops in Gent, Louvain-la-Neuve en Brussel in een klein dorpje in de Kempen.

Ze is ongelofelijk gelukkig getrouwd met de liefde van haar leven (“De Wederhelft”) en trotse mama van vier kinderen. Roeland is 11, Virginie 10 en de tweeling Willem-Frederick en Elizabeth 9. (“Kind 1, 2, 3 en 4”). Sinds een jaar vervolledigen twee enthousiaste pups, Bea de Duitse Staande en Luc de Heidewachtel, onze crew.

Na de komst van de jongste twee telgen, besloot ze tijdelijk haar sales carrière op een laag pitje te zetten en werd ze thuisblijfmama. Na 3,5 jaar dook ze opnieuw met veel energie en zin het professionele leven in. Na heel wat omzwervingen vond ze een toffe werkgever en bleef er ook ruimte over om freelance aan de slag te blijven.

Compleet Geluk begon als een mamablog, maar is ondertussen veel meer dan dat. Het is een mix van persoonlijke verhalen en praktische tips. Kinderen vormen de rode draad doorheen de blog, maar er is ook ruimte voor een zijsprong van tijd tot tijd.

In augustus 2021 emigreerde heel Compleet Geluk naar Oostenrijk. Een lang gekoesterde droom, een sprong in het diepe, maar tot nu toe vooral een roze wolk.

Compleet Geluk kan samengevat worden in 3 kernwoorden:  Persoonlijk, positief en praktisch. Een blog om te ontspannen, met vooral veel lachen, maar misschien ook wel eens een traan.

Welkom!

 

5 Comments

  1. Mooi om te lezen. Heb superfijne herinneringen aan jullie . Wens het allerbeste toe met jullie nieuwe avontuur. En…..Ga af en toe in je blog duiken.

  2. Ik heb met interesse je interview in de “fabulous mama” gelezen. Ik ben zo blij dat je het zegt: “voor de buitenwereld is het nooit goed…” Thuisblijfmoeders worden in deze tijd, heel vaak afgedaan als lui en ambitieloos. Maar ik voel me, net als jij, heel gelukkig zo. Ik help mn man 1 a 2 dagen in de zaak maar mag en kan alles flexibel regelen.
    Onder druk van die buitenwereld ging ik onlangs nog 12u extra werken als bediende. Daar was ik na twee maand echter al op uitgekeken (en heb reeds mn ontslag ingediend).
    Ik hoef mij helemaal niet schuldig te voelen omdat ik “maar” een tiental uren werk per week. Mn huishouden loopt anders wel op wieltjes 😉 Als het kan, waarom zouden we het niet doen?
    Bedankt voor je peptalk!

    1. Hallo Patsy, bedankt voor je reactie! Fijn dat het verhaal herkenbaar is en dat het een peptalk voor je kon zijn! Thuisblijfmama zijn, het blijft altijd schipperen tussen goed doen voor de kinderen en de partner en beantwoorden aan het ideaalbeeld van de buitenwereld of vechten tegen de vooroordelen van diezelfde buitenwereld. Blij te horen dat er nog gelijkgestemde zielen zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: