Compleet Geluk is de blog van Annelore Lehouck.  Ze is een 38-jarige vrouw uit Koksijde. 14 jaar geleden belandde ze na een aantal tussenstops in Gent, Louvain-la-Neuve en Brussel in een klein dorpje in de Kempen.

Ze is gelukkig getrouwd met de liefde van haar leven (“De Wederhelft”) en trotse mama van vier kinderen. Roeland is bijna 10, Virginie 8 en de tweeling Willem-Frederick en Elizabeth 7. (“Kind1, 2, 3 en 4”)

Na de komst van de jongste twee telgen, besloot ze tijdelijk haar sales carrière op een laag pitje te zetten en werd ze thuisblijfmama. Na 3,5 jaar dook ze opnieuw met veel energie en zin het professionele leven in.

De afgelopen jaren hebben veel energie gekost, maar ook erg veel energie en inspiratie opgeleverd. Dit resulteert in deze blog.

Compleet Geluk is een mamablog, maar nog veel meer dan dat. Het is een mix van persoonlijke verhalen en praktische tips. Kinderen vormen de rode draad doorheen de blog, maar er is ook ruimte voor een zijsprong van tijd tot tijd.

Compleet Geluk kan samengevat worden in 3 kernwoorden:  Persoonlijk, positief en praktisch.

 

3 Reacties

  1. Ik heb met interesse je interview in de “fabulous mama” gelezen. Ik ben zo blij dat je het zegt: “voor de buitenwereld is het nooit goed…” Thuisblijfmoeders worden in deze tijd, heel vaak afgedaan als lui en ambitieloos. Maar ik voel me, net als jij, heel gelukkig zo. Ik help mn man 1 a 2 dagen in de zaak maar mag en kan alles flexibel regelen.
    Onder druk van die buitenwereld ging ik onlangs nog 12u extra werken als bediende. Daar was ik na twee maand echter al op uitgekeken (en heb reeds mn ontslag ingediend).
    Ik hoef mij helemaal niet schuldig te voelen omdat ik “maar” een tiental uren werk per week. Mn huishouden loopt anders wel op wieltjes 😉 Als het kan, waarom zouden we het niet doen?
    Bedankt voor je peptalk!

    1. Hallo Patsy, bedankt voor je reactie! Fijn dat het verhaal herkenbaar is en dat het een peptalk voor je kon zijn! Thuisblijfmama zijn, het blijft altijd schipperen tussen goed doen voor de kinderen en de partner en beantwoorden aan het ideaalbeeld van de buitenwereld of vechten tegen de vooroordelen van diezelfde buitenwereld. Blij te horen dat er nog gelijkgestemde zielen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers op de volgende wijze: