Januari, wat een begin van 2018!

Januari zit er al weer bijna op. Die eerste maand van 2018 is voorbij gevlogen. Maar goed, doen niet al die maanden dat sinds we kinderen hebben? Ja, Annelore, sinds je kinderen hebt duren dagen maar 12u meer en zitten er merkelijk minder dagen in een maand. Echt in ’t echt. Of zo. 

Januari was de maand die begon met een nachtelijk bezoek aan de spoed. Ondertussen zijn de hechtingen verwijderd, zijn de blauwe plekken verdwenen en doet het stuitje steeds minder pijn. Mijn ringvinger kan ik nog steeds niet volledig plooien of strekken, maar dat komt – hopelijk – wel weer goed.januari, hand, everything ok

Januari was ook de maand waarin we een nieuwe auto kochten, zodat ik elke dag veilig en wel naar Utrecht kan rijden.

citroën, new C3, lovemycar Dat brengt me dan weer naadloos bij het volgende grote event in januari: ik startte met een nieuwe baan. Een baan waar ik nog geen professionele ervaring in heb, maar waarvan ik weet dat ze me op het lijf geschreven is. Los van het feit dat ik voorlopig ’s avonds nog pompaf ben van alle nieuwe informatie die ik te verwerken krijg, merk ik nu al dat het me zo uitdaagt en zoveel energie geeft. Yeskes mannen, Yeskes!bol.com

Januari was de maand waarin ik een nieuwe bril kreeg. Hoera! Mijn vorige bril was al wat versleten en niet per sé mijn favoriete montuur. Een paar jaar geleden hadden we die gekocht om sporadisch te dragen, maar ondertussen draag ik elke dag een bril omdat lenzen teveel irritatie geven. Dus nu helemaal happy met mijn nieuwe look!bril, pearl, tommy hilfiger, januari

Januari was ook nog een maand van gezelligheid, met nieuwjaarswensen en ontbijten met vrienden. Een maand met kerstboomverbrandingen en marshmallows boven het haardvuur.

Januari was de maand dat we al plannen begonnen te maken voor de zomervakantie. We gaan opnieuw een soort van roadtrip doen. Dit keer Oostenrijk-Italië-Zwitserland. En in de paasvakantie, dan gaan we toeristen in eigen (buur-)land in Nederlands Limburg. Weer heel veel om naar uit te kijken dus.

Januari, dat was de maand waarin we de communiekleding van de oudste zoon kochten. Absurd vroeg in mijn ogen, maar ik liet me een beetje meeslepen door alle schoolpoortmama’s die al van voor de kerst alles in huis hadden. In ieder geval, ik kan je verzekeren, er hangt nog meer dan genoeg in de winkels hoor. Zoon blij met de keuze, dus wij ook. Gisteren hadden we ook de eerste gezamenlijke mis, waar alle communicantjes actief aan deelnamen. Super om ze allemaal zo samen te zien staan blinken van trots! jbc

Januari, dat was ook de maand waarin de Wederhelft en ikzelf tickets boekten naar Bologna om daar samen een beurs te gaan bezoeken voor onze eigen zaak. “So what?”, hoor ik je denken. Awel, je moet weten dat wij in die ruim zeven jaar dat we ouders zijn, nog nooit een nacht zonder de kinderen weggeweest zijn. In maart gaat dit dus voor het eerst gebeuren. Mag ik nu al een klein stresske hebben? 

 

Om maar te zeggen, januari was goed gevuld en februari zal dat ook zijn. Het is carnaval, onze jongste twee zijn jarig en daar horen de nodige feestjes bij en het is ook nog eens krokusvakantie. 

Hoe was jullie maand januari?

Related Posts

2 Comments

  1. Wat een mooie bril zeg! Ik zou die van mij beter ook terug wat vaker dragen want mijn lenzen zijn tegenwoordig niet mijn grootste vriendjes. En wat fijn dat je nieuwe job je bevalt 🙂 Net als bij jullie was januari hier best wel een drukke en vooral goed gevulde maand.

  2. Moeten wij ook al een klein stresske??
    Mooie januarimaand met een pittige begin dat nog veel erger kon zijn, maar ja dat hebben Vlamingen altijd zeker. Er mag nog iemand gestorven zijn, zullen we nog altijd zeggen: gelukkig heeft die niet te veel afgezien.??❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: