Uitnodigingen voor een kinderverjaardag in carnaval thema

Onze jongste twee overlegden duchtig over het thema voor hun kinderfeestje. Zoals ik eerder al schreef, ging het van superhelden tot eenhoorns en van Halloween tot prinsessen.  Uiteindelijk hakten we de knoop door en besloten we te gaan voor een carnaval.

Carnaval, dat is geen vergezocht thema hier. De Wederhelft is opgegroeid met carnaval en ondertussen heeft hij ons helemaal aangestoken met het carnavalsvirus. Daarnaast hebben we voor de kinderen al een hele kast vol verkleedspullen en gaat er bijna geen dag voorbij of er rent wel een kind-ridder-prinses-megatoby door het huis.

Maar goed, ieder kinderfeestje begint met de uitnodigingen natuurlijk.carnaval

Ik gebruikte felgekleurde kaartjes van golfkarton, knipte ze iets kleiner dan postkaartformaat en plakte daar de tekst op. Als versiering vond ik kleine symbooltjes in vilt en als extraatje maakte ik een gaatje in de hoek van de kaart en daar bond ik belletjes aan vast.

Het kaartje ging in een envelop met glitters en confetti, om de ontvanger meteen in de juiste stemming te brengen.

*Alle knutselspulletjes had ik nog liggen, maar kwamen oorspronkelijk van Action en Kruidvat. Het papier kochten we ooit bij Ikea.

Volgende week maar eens een playlist met carnavalskrakers opstellen, dan kunnen ze in de woonkamer de polonaise dansen!carnaval

 

Meer inspiratie voor uitnodigingen voor kinderfeestjes vind je trouwens *hier*.

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: