Playmobil paasgiveaway met de Super4

Wij zijn fans van Playmobil, dat weten jullie al. Wij kijken dan ook iedere keer verlangend uit naar alle nieuwe sets en aanvullingen. Wat nog leuker is, is dat Playmobil is stiekem ook wel fan van CompleetGeluk is, want we mogen zomaar even twee sets weggeven! Een paasgiveaway dus.

Nieuwigheden

Playmobil komt dit jaar met een hoop nieuwigheden op de markt. Benieuwd?

In maart kwam de nieuwe Winkelgalerij op de markt. Gezien het grote succes van de Fashionshop ging deze set meteen op de verlanglijst van onze dochters. We vergeten gemakshalve even dat ze pas jarig zijn in oktober en februari 😉playmobil winkelgalerij

Vanaf mei kunnen alle kinderhartjes sneller gaan slaan bij het Sprookjeshuwelijk. Denk aan bloemenbogen, een witte jurk en uiteraard een fotograaf.

Zijn jouw kinderen meer into iets stoerders?  Dan zullen de nieuwste sets van de Ghostbusters een schot in de roos zijn. En is het ook niet een beetje nostalgie voor ons? Who ya gonna call? ghost busters, playmobil

De sets die ons echter het meest aanspreken dit voorjaar, zijn niet de bruidjes en de spokenjagers, maar de nieuwe sets van de Super4. Anderhalf jaar geleden kwamen de eerste sets van de Super4 op de markt, samen met de gelijknamige tv-serie. Vooral de Kameleon met Gene, een soort van tank met de allernieuwste snufjes, was hier een gigantisch succes. Nu is het dus tijd voor wat uitbreiding.

Wij pikten er de Koningsland Draak en het Kameleon Galjoen uit, twee stoere sets die perfect aansluiten bij de vorige sets van de Super4, maar waar evengoed ook apart mee gespeeld kan worden.

playmobil, super4 , koningsland draak, galjoen

Het Kameleon Galjoen kan echt drijven en is dus ideaal met de zomer in aantocht. Onze kinderen speelden vorig jaar maar al te graag met de piratenboot en bijhorend vlot in ons zwembadje, echt een aanrader!

De Koningsland Draak is voorzien van knipperende LED-lichtjes, waardoor het lijkt alsof hij echt vuur spuwt. Zie je de verrukte gezichten van zoon of dochter al voor je? Ik in ieder geval wel.

In de tweede helft van 2017 staan er nog een aantal nieuwigheden op het programma en ik kan je verzekeren, ook die zullen weer veel kinderhartjes (en ook dat van mama, ik geef het toe) sneller doen slaan.

Giveaway

Zoals gezegd, mag ik 2 sets van de Super4 weggeven. Wat moet je doen om te winnen?

1. Deel dit bericht op je eigen Facebookpagina en tag een vriend(in) die dit ook wel eens heel leuk zou kunnen vinden.

2. Laat hier op de blog weten welke set je het liefste zou winnen: Alex en de Draak of Ruby en haar galjoen.

De wedstrijd loopt tot maandag 10 april 20.00u. De winnaar wordt meteen daarna bekend gemaakt op de Facebookpagina, zo kunnen de pakketjes nog net voor Pasen in huis zijn.

 

 

 

Related Posts

34 Comments

 1. Wat een leuke winactie. Ik kan niet kiezen, dus ik zou graag meedoen om een van de twee te winnen.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht gedeeld.
  Ik heb ook iemand getagd.

 2. Wauw! Die zijn stoer. Ik zou graag meedoen voor ruby. Mijn zoonetjes vinden playmobil en super 4 geweldig. Op facebook is mijn naam johanankejobcassaelmans!

 3. De Galjoen, absoluut. Sinds een week of 3 ontdekten de jongens hier ook SUPER4. En de hele vakantie deden ze van ge-super-4 met kapitein blauwbaard? en de jongste roept om de haverklap “lafaardje” een woord dat hij blijkbaar bij super4 leerde. Goddelijk! De playmobil van super 4 staat ondertussen ook al op hun verlanglijstje. Hun verjaardagen zijn echter ook in september en februari, dus dit winnen zou gewoon de max zijn.

 4. Oh wat zou Loïc enthousiast worden van beide! Hij zou niet weten wat te kiezen 🙂 Onze kersverse vierjarige is trouwens compleet into Playmobil, dus ook dat zit goed. Als mama dan haar eigen weldoordachte voorkeur mag toevoegen, dan denk ik dat het Kameleon galjoen het best past bij wat hij al heeft. En de kleine zus? Die speelt gewoon mee hoor!

 5. Oh Playmobil, dat roept fijne herinneringen op 🙂 Tuur is er nog beetje klein voor, maar eenmaal hij oud genoeg is krijgt hij er om met te spelen.

 6. Hallo compleetgeluk,

  bij deze wensen wij ons kandidaat te stellen voor een set van dit allerleukste speelgoed. Ons petekind is een echte Playmobil fanaat en daarom willen we onze kans wagen. Welke set maakt echt niet uit hoor.
  En bij deze ook onze complimenten betreffende uw blog. We zijn beiden grote fan.
  We kijken alvast uit naar het volgende artikel.
  Keep up the good stuff en nog veel succes.
  Groetjes,
  Eric & Zenobia

 7. Wauw ja hoor zelfs stoere meiden wagen deze kans, grote playmobil fans en zouden zeker koninksland draak geweldig vinden ,duimen omhoog voor mijn stoere meiden

 8. Draken draken en nog eens draken… soms word ik er hier gek van, maakt de keuze wel makkelijk 😉 Alex en de draak gaat ‘m worden.

 9. Onze Finn zou zeker voor Ruby en haar galjoen gaan. Voor hem is het nu al zomer en hij vraagt constant om zijn zwembad buiten op te zetten. Voorlopig moet hij het doen met de waterbaan die zo nu en dan eens op de badkamer verschijnt… Maar zo’n galjoen in bad zou het wachten op de “echte” zomer nog wat aangenamer maken 😉

 10. Zo fantastisch! Het zoontje van Sanne is volledig in Super 4, hij geeft zijn feestje binnenkort hierover… Hij zou zeker voor Ruby en Galjoen gaan.

 11. Ohhhh onze playmobil en drakengek zou absoluut geweldig blij zijn met Alex en de Draak!
  Wat een gave actie zeg!

 12. Oh dat is moeilijk kiezen! Mijn dochter wil Ruby en mijn zoon Alex, maar aangezien ze allebei wel dol zijn op Piraten, denk ik dat Ruby’s boot beiden wel blij zou maken!

 13. Wauww!!! Wat een leuke blog en mooie aktie.

  Mijn zoontje is helemaal van de draken en ridders dus deze papa doet mee voor de draak! 🙂

 14. De playmobil sets van super 4 zien er zo geweldig uit. Ze staan ook hier op de verlanglijstjes. De 2 sets zien er allebei super leuk uit, maar hier gaat de voorkeur naar Ruby en haar galjoen ?

 15. Ruby en haar galjoen zou echt iets zijn voor ons Nica, vooral als ze het mee in het water kan nemen 😉

 16. Ik was vroeger ook grote Playmobil fan! Jules is momenteel zot van draken die vuur spuwen (zonder vuur is er niks aan). Daarom lijkt Alex en de Draak mij super om dit speelgoed te introduceren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: