De leukste unboxingtips voor de Sint + giveaway

Unboxing, je weet wel, die hype waarbij het uitpakken van het speelgoed haast leuker is dan het speeltje zelf, blijft actueel. Als ik kijk naar de verlanglijstjes van onze dochters en jongste zoon, dan staan staat daar best veel unboxing-gerelateerd speelgoed op.

Ik zet de leukste voor jullie op een rijtje.1. L.O.L. Surprise Biggie Pets

De XL-versie van de traditionele L.O.L. Surprisebal. Onze oudste dochter kreeg er eentje voor haar verjaardag en was er zotcontent mee. Toegegeven, absoluut niet goedkoop, maar wel waar voor je geld. Ze speelt nog dagelijks met accessoires, de hamster die er bij zat wordt nu gebruikt als spaarpot en de zonnebril die staat regelmatig op haar neus. Je bent een diva of je bent het niet! De L.O.L Surprise Biggie Pets bestaan in 3 verschillende uitvoeringen.

2. Poopsie Slime Surprise

Een k*kkende eenhoorn. Hij staat hier veilig opgeborgen om door de sint te laten brengen, maar ik sta eerlijk gezegd zelf ook al te popelen van nieuwsgierigheid. Of het nu zo leuk is om mee te spelen, geen idee. Ik ben er echter wel van overtuigd dat het een leuk stuk is om als decoratie in de kamer van een van de dochters te zetten nu ze steeds minder voor prinsessen voelen maar toch nog echt cliché meisje-meisje dingetjes willen. In ieder geval, verwacht je maar aan een hele unboxingblogpost wanneer ze het zullen gekregen hebben! Ook de Poopsie Slime Surprise komt in verschillende varianten, alleen kun je hier niet kiezen zoals bij de Biggie Pets, maar moet je je laten verrassen. Ik hoop stiekem op die met het soort van Wonderwoman pakje aan :-).

poopsie slime surprise, unboxing, mga entertainment

3. Lost Kitties

lost kitties, hasbro

Onze jongste zoon is dan weer fan van de Lost Kitties. De diertjes zitten verstopt in een melkpakje. Je peutert ze uit een blokje boetseerklei. Ieder pakje bevat een diertje en 2 accessoires. De boetseerklei is niet waanzinnig van kwaliteit, de figuurtjes zijn dan weer wel erg leuk. Welke je gaat krijgen, dat weet je niet op voorhand natuurlijk. Hij speelt er niet veel mee, maar beschouwt het echt als een verzamelitem.

lost kitties, hasbro

4. Ready2Robot

Ik schreef er al eerder een blog over, maar de Ready2Robot, da’s tof. Ik bedoel, veel van die unboxing dingen zijn eerder op meisjes gericht, maar deze heeft echt een ouderwets jongensachtige look and feel. Ja dat kan ook voor meisjes, dat spreekt voor zich, maar de mijne voelen er zich niet door aangesproken. Ready2Robot bestaat in verschillende uitvoeringen en het leuke is dat je ze onderling met elkaar kunt combineren. Iedere robot bestaat uit 7 onderdelen en een piloot die onderling verwisseld kunnen worden om zo je eigen robot te ontwerpen. Bovendien kun je er ook wedstrijdjes mee houden, een element dat bij onze jongens erg belangrijk is.  Wat is dat toch met die competitiedrang bij onze zonen?

Mijn tip: koop meteen meerdere pakjes of kies voor een grotere set zoals de Ready2Robot Big Slime Battle. Het uitpakken is een ding, maar het speelplezier achteraf is nog veel belangrijker!

Hier ontdek je het volledige assortiment.

Giveaway

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker deel aan deze wedstrijd.  Net als bij de Halloweenblog, mag ik 1 Ready2Robot en 1 Poopsie Slime Surprise (het gaat hier voor de duidelijkheid niet om de grote eenhoorn, maar om de kleinere surprise) weggeven.

Deelnemen is eenvoudig.  Laat in een reactie op de blog weten of je voor de robot of de eenhoorn gaat.  Deelnemen kan tot vrijdagavond 23 november 18u00.  Winnaar wordt daarna bekend gemaakt op de Facebookpagina. Delen van deze actie is geen verplichting, maar uiteraard altijd wel heel erg lief!

 

 

Related Posts

23 Comments

 1. De Poopsie Slime!! Ik weet zeker dat mijn dochter deze enorm leuk gaat vinden….Een lekker drolletje maken met slijm en glitter, wat wil je nog meer 😉

 2. Mijn dochtertje is helemaal gek op slijm en glitters, dus ze zou in de wolken zijn met een Poopsieslimesurprise! <3 Vingers én tenen gekruist, aiaiaai 😉 …

 3. ik doe ook graag eens mee. Voor beide 😀 aangezien ik een zoontje en een dochter heb, dus als we één van de twee kunnen winnen zijn we al heel tevreden 😀

 4. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van deze dingen maar onze kinderen denken er duidelijk anders over, haha! Dus zoiets winnen zou leuk zijn voor hen. Wij doen mee voor de eenhoorn!

 5. Ooh! Leuk! Ik hou van je eerlijke mening over het speelgoed.
  Ik stel me graag kandidaat voor de robot, mijn zonen zouden blij zijn!

 6. Wat is dat toch met die meiden en slijm … hier kunnen ze er ook maar niet genoeg van krijgen.
  Dus wij zijn kandidaat voor zo’n slime surprise 🙂

 7. Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zijn gek op slijm, dus die megapot Elasti Plasti Greenetic Groen is hier dubbel welkom! Ik ga nu heel hard duimen.

 8. Voor mijn tweelingdochters doe ik heel graag mee voor Poopsie Slime Surprise. Daar zouden ze samen geweldig mee kunnen spelen. Als het met eenhoorns of slijm te maken heeft dan zijn ze al verkocht… Nu heel hard duimen voor ze.

 9. Met een dametje in huis , die gek is van eenhoorns, en slijm en glitters, kies ik zeker voor de unicorn poopsie slime???

 10. Wow heel erg gaaf de eenhoorn voor onze dochter Noor die is hier helemaal fan van. Is ook een gave combinatie eenhoorn en slijm 😉

 11. Bij ons zou het een moeilijke worden.. de jongens zouden de robot verkiezen en ons meisje de eekhoorn…
  We nemen deel… we zouden al tevreden mochten we eens winnen…
  Geen uitgesproken voorkeur ??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: