Halloween bloghop 2018 met cadeautjes voor de kinderen!

Naar jaarlijkse gewoonte neem ik ook dit jaar mee aan de bloghop. Eerst en vooral omdat ik het zelf leuk vind om nieuwe blogs te kunnen ontdekken, maar ook omdat ik jullie graag kennis laat maken met nieuwe blogs.

Het principe is simpel. Ben je voor het eerst hier, dan kom je hier waarschijnlijk via de blog van Ilse.

Op Hallo Lief Kleintje krijg je een inkijk in het leven van een jonge mama. De verhalen zijn erg herkenbaar, maar wat ik het allerleukste vond om te lezen was het reisverslag van hun camperreis door Canada! Ja, ook wel een klein beetje jaloers hier zo ;-).

Op mijn blog vind je allerlei verschillende onderwerpen. Creatieve ideetjes, vakantietips, persoonlijke verhalen en reviews, het komt allemaal voorbij. Ga er lekker bij zitten en klik rustig in het rond, ongetwijfeld raak je geïnspireerd, opgevrolijkt of gemotiveerd door een artikel!

Ben je uitgelezen, dan verwijs ik je graag door naar Thuisleven. Wat een heerlijke site! Je kunt er klikken en blijven klikken. Ik deed er alvast een aantal nieuwe knutselideetjes op!

Giveaway

Geen bloghop zonder giveaway natuurlijk.  Ik mag deze keer twee prijzen weggeven. Onze kinderen zijn nog altijd helemaal verslingerd aan het unboxing verhaal.  Denk maar aan de L.O.L. Surprises,  de Lost Kitties en nog veel meer.

Twee nieuwe toppers in het hele unboxing-gebeuren zijn Poopsie en Ready2Robot. Poopsie is een eenhoorn die glittertjes k*kt. Ja. Want eenhoorns doen dat nu eenmaal. Echt. Ze laten ook regenboogscheetjes trouwens, wist je dat? Bij Poopsie kun je dus denken aan een combinatie van uitpakken, glitters en slijm. Onnodig te zeggen dat dit een waanzinnig succes is zeker?

Ready2Robot is eindelijk het stoere antwoord op alle girly producten. Uiteraard kan alle speelgoed zowel voor jongens als meisjes, maar onze zonen voelen zich helemaal niet aangesproken door eenhoorns, glitter en roze. De L.O.L. popjes vinden ze dan weer wel tof trouwens. Ready2Robot bevat slijm – hoera! – een piloot en 7 onderdelen die samen een robot vormen. Per verpakking kun je een volledige robot samenstellen. Heb je er meerdere, dan kun je dus steeds meer combinaties gaan maken, wat het speelplezier en de creativiteit verhoogt.

 

 

Binnenkort volgt er nog een uitgebreide review over deze producten, maar dan hebben jullie nu al de kans om ze zelf uit te testen!

Meedoen is simpel. Vertel in de reacties onder de blog of je voorkeur uitgaat naar een eenhoorn of een robot. Deelnemen kan tot en met woensdag 24 oktober 18u, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt via de Facebookpagina. Op die manier kun je je cadeautje nog voor Halloween in huis hebben.

Veel leesplezier bij de andere blogs en succes met de wedstrijden!

Related Posts

53 Comments

 1. Mijn dochter zou zeggen dat ze de unicorn wil, maar eigenlijk wordt ze stiekem veel blijer van de robot. dus die zou ik graag voor haar winnen!

 2. Wauw wat zenders toffe griezel actie ?
  Met een jonge dame ?‍♀️in huis die fan is van de eenhoorn ? waag ik graag deze mooie kans voor de poopsie slime surprise unicorn ? zou echt een te gekke verrassing zijn ,

 3. Wat hebben jullie toch altijd leuke dingen om uit te proberen.
  Hier 2 unicorn lovers dus we wagen ons kansje voor de eenhoorn 😉

 4. Met twee meiden in huis is het hier de hele tijd: ‘unicorn’ dit ‘unicorn’ dat. Heel verrassend doe ik dus graag mee voor de unicorn verrassing.

 5. ik ga voor de robot, onze Yoeri heeft al.vaak gezegd dat hij het jammer vond dat er alleen maar zulke dingen voor meisjes te koop waren, zou leuk zijn hem blij te maken met een jongens soort??

 6. Mijn dochter heeft deze nieuwe unicorn Poopsie hype net ontdekt. Slijm en unicorn het wordt gewoon niet beter . Doe graag mee voor haar.

 7. ??Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden de kids zeker heel blij zou heel graag de robot willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van deze robot worden ze vast en zeker mega blij . Nu maar heel hard hopen dat er snel veel fans bij mogen komen en dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verrassen van de kids beginnen ???#FingersCrossed

 8. En nu eindelijk ook voor jongens! Ik doe graag mee voor mijn zoon, zou een leuke verassing zijn. De eenhoorn lijkt me ook geweldig maar mijn dochtertje is nog wat te jong hiervoor.

 9. Hoi hoi,

  Oh jee ik hou zooooo van eenhoorns ????. Ik zou het dus geweldig vinden mocht ik winnen. Maar zal beloven MET de kleinkinderen te unboxen! Ennnnn dat ze er dan ook af en toe zelf mee mogen spelen. 9ns huis staat open voor een adoptie ??.

  Groetjes Claudia!

 10. Ik kom voor het eerst op je blog via de Halloween bloghop.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon, die gek is op Robots.
  Daarom doe ik graag mee voor de Ready2Robot.
  Ik heb alleen geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

 11. Ik denk dat mijn dochter niet anders doet dan dromen over eenhoorns. De eenhoorn dus. We duimen, een extra kadootje voor haar verjaardag op 28/10

 12. Gaaf zeg!
  Het is lastig decembercadeautjes te verzinnen voor mijn zoontje van 8 (voor die meiden heb je zoveel leuk klein spul), maar die robot gaat enorm in de smaak vallen!! Een robot en slijm een gouden combi hihi…. dus we gaan duimen 🙂

 13. Ik zou dit keer gaan voor de robot voor ons zoontje omdat er best veel meidenproducten zijn maar toch minder voor de jongens.

 14. Wauwwwwww supergaaf! Mijn dochter is helemaal dol op unicorns dus wij wagen een kansje voor de eenhoorn….duimduimduim

 15. de eenhoorn, Nica is momenteel ook helemaal verzot op LOL en de andere unboxing dingen, niet enkel het uitpakken vind ze te gek, ze speelt ook heler dagen met de poppetjes 😀

 16. Dit vinden mijn kids echt heeeeeeel leuk!!! Ik zou heel graag een kansje willen maken op de EENHOORN.
  Mijn dochter gaat helemaal uit haar dak als Sinterklaas deze voor haar mee neemt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: