Win een gezelschapsspel!

Geen lange inleiding, geen mooi verhaal maar gewoon to the point: ik mag maar liefst 3 gezelschapsspelletjes weggeven in samenwerking met Hasbro! Whoop Whoop! Voor veel gezinnen een welkome ondersteuning in het sintbudget en bovendien ook gewoon gezellig voor alle lange decemberavonden.

Wat heb ik in de aanbieding?

1x Dokter Bibber Dierenarts.

Een nieuwe variant op de klassiek Dokter Bibber.  Onze kinderen zijn hier al wat te oud voor, maar voor een 5-6-jarige bijvoorbeeld is dit een topspel. Als je iets raakt, dan kleurt de neus van de hond rood en…laat hij een scheetje. Ik weet dat dat alleen al ten huize Compleet Geluk voor de nodige hilariteit zorgt. Ja, wij zijn zo’n gezin.

1x Cluedo Leugenaarseditie (LET OP: Franstalige versie)

Ook hier weer een variant op de klassieke versie. Probeer te liegen om de waarheid te achterhalen, maar laat je niet van de wijs brengen, want je tegenspeler liegt ook natuurlijk. Een spel om je gedachten bij te houden dus. Maar wie heeft het nu gedaan?  Vroeger koos ik steevast voor Plum in de keuken met de loden pijp. Hij zag er me zo verdacht uit!

Het spel is Franstalig, dat zeg ik er nog wel even bij, maar laat dat je vooral niet afschrikken!

1x Monopoly voor Slechte Verliezers

Zalig dit. Ik denk dat het best wel herkenbaar is in heel veel gezinnen: je speelt een spelletje, maar plots kan de verliezer het toch niet echt verwerkt krijgen dat hij of zij verliest en is de sfeer om zeep. Ik moet zeggen dat het hier – hoera! – steeds beter gaat, maar in het heetst van de strijd komen er soms nog wat frustraties boven.  Ik ben benieuwd wat dit gaat geven dus!

Trouwens, over die Monopoly voor Slechte Verliezers gesproken. Deze versie is de nieuwste editie van Monopoly. Monopoly richt daarom het Compensatiefonds op, om slechte verliezers tegemoet te komen. Het is dé kans voor slechte verliezers, familie en vrienden, om met een schone lei te beginnen. Het enige wat je moet doen, is je aanmelden voor een vergoeding voor eerder begane Monopoly-overtredingen (vb. onsportief gedrag, je niet aan de regels houden, etc.).

Hoe werkt het?

 • Stuur een mailtje naar monopoly@lvtpr.com
 • Beschrijf jouw gedrag als slechte verliezer (of bewijs met videomateriaal welke schade je hebt geleden)
 • De winnaars krijgen de Monopoly Slechte Verliezers-editie thuis opgestuurd, alsook een voucher van €20 voor Bol.com (er worden 10 winnaars geselecteerd, de tofste, meest creatieve/originele, etc. aanvraag wint)
 • Je kan je aanvraag insturen van 16 november tot en met 30 november 2020
 • Lees hier de actievoorwaarden 

Waag hier dus zeker ook je kans!

 

 

Wat moet je doen om 1 van de gezelschapsspellen via deze blog te winnen?

Heel simpel. Plaats in de reactie welk spel je wilt winnen (Dokter Bibber Dierenarts, Cluedo of Monopoly) en aankomende vrijdagavond loten we 3 winnaars.

Deelnemen kan dus vanaf nu tot en met vrijdag 20 november 19u. Winnaars krijgen dezelfde avond nog een berichtje met de vraag om hun adres door te sturen. Op die manier komen de pakketjes nog net voor de Sint aan. Hopelijk. Krijg ik binnen de 24u geen reactie, dan wordt er opnieuw geloot.

 

Veel succes en vooral veel speelplezier!

Related Posts

23 Comments

 1. Jaaaa wij zijn dol op spelletjes! En vooral op monopoly. Die van ons is al 25 jaar oud dus een nieuwe versie is meer dan welkom 🙂

 2. Hier graag dokter bibber dierenarts! Zou onze Sem geweldig vinden! Stond ook op zijn Sint lijstje dus zou meer dan welkom zijn 😍 en stiekem zou Tijs en de rest van de familie het ook nog wel leuk vinden 🙈

 3. Monopoly het verliezersspel zou er hier voor kunnen zorgen dat er geen tranen of woede-uitbarstingen aan het einde van het spel…

 4. Wij zijn gek op spelletjes maar kunnen niet tegen ons verlies (of toch een deel van het gezin). Daarom doe ik graag mee voor monopoly voor slechte verliezers.

 5. Ik doe graag mee voor monopoly. Ik heb thuis zo eentje lopen (mijn zoon) die kwaad van de tafel wegstormt als hij aan het verliezen is, dit spel is op zijn lijf geschreven 🙂

 6. We <3 gezelschapsspelletjes.
  Ons Frans mag wel eens bijgeschaafd worden, dus wagen we graag onze kans voor Cluedo! (alle redenen zijn goed om de tienerdochters wat extra Frans te laten spreken 😉 )

 7. Monopoly junior werd hier vaak gespeeld, maar het wordt stilaan tijd voor een andere versie. Daarom doe ik graag mee voor Monopoly slechte verliezers.

 8. We zouden graag kans maken op het monopoly spel… met een groot gezin is er altijd wel iemand die niet goed tegen zijn verlies kan….
  #fingerscrossed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: