Sinterklaashop 2017: maak kennis met mijn collega-bloggers (en win!)

Een paar keer per jaar neem ik deel aan een bloghop. Een soort van kettingreactie in mamablogland. Hoe het in zijn werk gaat?  Een blogster vertelt iets over zichzelf en over de blogster die na haar komt. Zo gaat het een hele ketting rond, wel 30 blogs lang.

Leuk is als jullie de ketting volgen en natuurlijk een kijkje gaan nemen op alle 30 de blogs. Zo ontdek je nog eens iets!  Maar omdat we niet vies zijn van een beetje omkoperij, geven we ook op elke blog een cadeautje weg. Nu wordt het plots toch interessant om de hele ketting af te werken he? 🙂

sinterklaashopIn ieder geval, de kans bestaat dat jullie bij mij terecht gekomen zijn via Marjon van Byjon.nl. Ze heeft 2 kinderen in de leeftijd van onze kinderen, dus heel veel van haar posts zijn voor mij herkenbaar. Ik ben vooral fan van de knutseltips. Geen mega-pinteresttoestanden, maar gewoon leuke dingen die ik ook zonder al te veel stress voor elkaar krijg.

Voor de mensen die mij nog niet kennen, even een korte intro.  Ik ben Annelore, working mom van 4 kinderen. Ik blog, run een webshop, ben aan de slag als freelance vertaler en vanaf januari start ik een nieuwe baan, die in de categorie “droomjob” hoort.  Mijn blog is een weerspiegeling van ons leven met 4 kinderen.  Alles kan aan bod komen, zolang het maar positief, persoonlijk en praktisch is. Heb je geen zin om heel mijn blog door te scrollen? Dan geef ik je hier mijn 5 best gelezen artikels aller tijden:

1. Groot nieuws ten Huize CompleetGeluk

2. Help! Een traktatie uit de Action!

3. Zeg me alsjeblieft dat het beter wordt…

4. Wat skiën met onze kinderen deed

5. 5 gênante zaken die gebeuren voor, tijdens en na de bevalling

 

Ben je klaar met hier rondneuzen, dan is het leuk als je doorhopt naar Marguerita van Marstyle.nl.  Marguerita heeft een heel vlotte blog met verschillende thema’s.  Als ik je een tip mag geven:  het recept voor gezond appelbrood is heerlijk!

 

 

Win – Win – Win

Ik zei het al: je kunt ook nog iets winnen. het leven van een loser

Ik geef graag een pakketje van Het Leven van een Loser weg. De dvd’s van Het Leven van een Loser zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Jeff Kinneys. Ze doen me een beetje denken aan “het dagboek van miss puntje”, dat ik verslond toen ik klein was en net kon lezen.

De dvd’s van “Het leven van een Loser” zijn goed voor een heuse filmmarathon van bijna 6 uur. Lekker onder een dekentje met een kop warme chocomelk en popcorn erbij. Klinkt verleidelijk, niet? De film is echt een luchtige film, met veel humor. Wat ik zelf ook super leuk vind, is dat er op iedere dvd bloopers te zien zijn. Misschien wel goed is om te weten, is dat de film Engelstalig met ondertiteling is, maar dat er geen Nederlands gesproken versie is.

Wil je dit pakket (4 dvd’s, 1 notaboekje en 1 knuffel) winnen? Laat me dan in de reacties weten dat je dit pakket graag wilt winnen. Zo simpel kan het zijn. Deelnemen kan tot zaterdag 25 november 20u00. De winnaar wordt daarna op de Facebookpagina bekend gemaakt. Heeft de winnaar na 48u nog geen contact opgenomen, dan wordt er opnieuw geloot.

Succes en veel plezier met verder hoppen!

 

 

Related Posts

41 Comments

 1. Jaaaaa, wat een leuke prijs waar ik zomaar tegenaan gehopt ben!? Dochter Elisa (9) is dól op deze boekenserie, hoe gaaf als ik haar zou mogen gaan verrassen met dit pakket!!

 2. Wij keken deze zomer de Harry Potterreeks met onze zoontjes. Zalig om als gezin helemaal op te gaan in een verhaal. Grappig om te zien hoeveel de fantasie van de kinderen geprikkeld wordt en hoeveel inspiratie voor spelletjes ze haalden uit de films. Genieten om even niets te moeten met de kindjes en samen tv te kijken. Ik wou al een tijdje de boeken kopen, maar film is misschien nog leuker!

 3. “Het leven van een loser” echt hilarisch! Mijn “kleine” stoere vent ligt erbij in een deuk en eerlijk is eerlijk ik vind de boeken ook goed geschreven. Voor een volwassene ook best prettig om te lezen hoor ;-). Ik vind het een top aanvulling op de boeken die hij verslind. Doen we gewoon een DVD marathon op een regenachtige zondag. Deze papa ziet dat ook wel zitten. Fingers crossed!

 4. Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’…

  Het leven van een loser zijn de lievelingsboeken van onze pleegzoon! Hij heeft nu drie delen en heeft ze allemaal al minstens drie keer gelezen. Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie! Ik ga duimen! 🙂

  Ik wens je een hele fijne sinterklaastijd!

 5. Wat leuk! De boeken van het leven van een loser kennen we wel en worden hier graag gelezen. Ik wist echter niet dat hij ook als film was uitgekomen. Bedankt in elk geval voor deze tip! En natuurlijk doen we graag mee aan deze winactie.

 6. Doe heel graag mee voor mn dochtertje.. ze is groot fan van DE loser haha
  . Ik heb er 1 boek van en lees altijd voor.. ze wordt 29-11 en dit pakket zou een mega verrassing zijn

 7. De reeks ‘Het leven van een loser’ ken ik niet maar hé, lekker onder een dekentje kruipen met een kop warme chocomelk en popcorn erbij, klinkt inderdaad super verleidelijk om deze te leren kennen!
  Ik waag graag mijn kans!

 8. Leuk! Mijn oudste zoon is helemaal weg van de boeken! Zijn broertje kan nog niet goed genoeg lezen maar is door zijn enthousiasme ook in de boeken begonnen door zelf verhaaltjes te bedenken bij de plaatjes?
  Denk dat ze de dvd’s ook wel erg leuk vinden dus doe graag mee!

 9. Mijn dochter verslindt de boeken van Leven van een Loser! Wat zou het leuk zijn om ook de films te kijken!! Ik weet zeker dat ze dit een heel leuk cadeau gaat vinden van de Sint.

 10. Wauw! Mijn dochter is helemaal gek van deze boeken dus die films zou ze helemaal fantastisch vinden! Ik doe graag voor haar mee.

 11. Mijn drie drie kinderen Bo, Sterre en Nikki zien zo’n filmmarathon helemaal zitten! Ze vinden de boeken al heel erg leuk, dus dit zou fantastisch zijn. Heel veel succes met de Sinterklaashop en hop, hop, hop ik ga door naar de volgende!

 12. Mijn kinderen zijn hier nog te jong voor. Maar mijn neefje zal dit wel leuk vinden want ik weet dat hij de boeken leest. Doe mee om hem er mee te mogen verrassen.

 13. Wat Gaaf! Mijn dochter van bijna 10 jaar is groot fan! En over ongeveer 2 jaar gok ik mijn zoontje ook haha die is nu 7… we gaan duimen!

 14. Wat een gaaf pakket! Mijn beide dochters zijn groot fan van deze Loser. We hebben alleen deel 4 gezien, dus we zouden ook graag de andere eens willen zien!

 15. Zalig om onderweg een
  Landgenoot tegen te komen!

  Mamabloggers zijn nogal ondervertegenwoordigd in blogger land, als we vergelijken met de Nederlanders.

  Echt cool, je hebt een volger bij.

 16. Ohhhh dit is dus echt compleet geluk 😉 voor onze bijna 7 jarige kanjer! Hij leest zo ontzettend goed dat hij op school in de boeken van “het leven van een loser is begonnen” en hij krijgt er een aantal van de Sint en voor zijn verjaardag (23 december jarig). “Dit is zo leuk mama” <3. Dit pakket zou een schot in de welbekende roos zijn, dit gaat hij zo geweldig vinden (ondertiteling is geen probleem, kan hij prima mee lezen)!! Het is een cadeau dat hij nooit zal verwachten. Heel graag waag ik een kansje voor mijn kanjer en dan kan ons neefje van 11 (en zijn zussen) er ook van mee genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: