Wie zoet is krijgt lekkers…en Playmobil! /Giveaway/

Er zijn zo van die klassiekers voor de Sint, Kerst en verjaardagen. Een daarvan is Playmobil, zowel voor onze jongens als onze meisjes. Ik ga niet weer een heel pleidooi houden waarom Playmobil zo fantastisch is, dat kunnen jullie al in een heleboel vorige blogposts terugvinden *oeps*, maar ik kom voor een keer meteen to the point.

Ik mag namelijk een supertoffe set van Playmobil weggeven, de Politiepatrouille met licht en geluid.  En ik verzeker je, vooral dat licht en geluid, da’s een voltreffer.  En ok, het verhoogt ook meteen de irritatiegrens, maar goed, blije kinders = blije ouders. Toch?6920_product_box_front

Zo’n politiepatrouille, dat is een set die leuk is op zich, maar ook perfect past bij iedere ander thema. Politie komt op bezoek bij het vakantiehuisje? Check. Politiepatrouille doet een interventie bij het winkelcentrum? Check.  Politiepatrouille eet ’s middags zijn boterhammetjes op bij de boerderij? Check.

Om maar te zeggen, het is de moeite om mee te doen.

playmobil

Wat moet je doen om deel te nemen?

1. Reageer op deze blog met je beste imitatie van een politiesirene. Nee dat hoeft geen filmpje te zijn, geen paniek.

2. Deel deze blogpost openbaar op je Facebooktijdlijn en maak een extra kans.

3. Om er voor te zorgen dat de set nog net voor de sint bij je thuis geleverd wordt, is dit een blitzzzz-giveaway. De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 3 december om 12u.  Heeft de winnaar zich om 20u nog niet gemeld, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

playmobil

Fijne sintdagen iedereen! 

 

 

Related Posts

20 Comments

 1. Ik vroeg het aan mijn zoontje, die zei: ‘Gewoon tatuutatuutatuutatuutatuu en dan heel snel en vaak achter elkaar’
  Het is maar dat je het weet 😉 Hij heeft sinds kort de Playmobil helemaal ontdekt. En politieauto’s doen het altijd goed bij hem!

 2. Ik: Robinn hoe doet een politie wagen ?
  Robinn: Dat weet ik niet ik heb geen politie wagen.

  Tijd om de Playmobil uit te breiden met een politie auto dus 😉

 3. Tatuuutaatuutaatuutaatuutaatuutaatuu enz enz

  Kan de politie ook langs komen bij de stal in Bethlehem, de feeënverjaardag en de ark van Noach? ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: