Speelse Vrijdag #17: Instant vakantie met Playmobil

De grote vakantie, dat is voor veel mensen synoniem voor op vakantie gaan. Ook voor ons. Wij gaan niet op verre vakanties met heel onze kroost, maar gaan deze zomer een weekendje naar Centerparcs, om de 70ste verjaardag van Opa te vieren.

Om alvast in de stemming te komen, mochten we de Playmobil Grote Vakantiebungalow uittesten. playmobil grote vakantiebungalow

Playmobil en Huize CompleetGeluk, dat is grote liefde. Toen de doos uitgepakt werd, ging dat gepaard met veel “ooooh’s” en “aaaaaahs”.  Zo’n nieuwe Playmobil-set uitpakken, dat is eigenlijk altijd een beetje een feest op zich.

Wat is er nu zo leuk aan die Grote Vakantiebungalow?

De bungalow geeft perfect het camping-/vakantiehuisje-gevoel (is dat een woord?) weer. De bungalow combineert een slaapruimte, een campingwinkel, een keukentje en een sanitair gedeelte. Daarnaast heb je nog tal van accessoires om ook het buitengevoel te creëren.

playmobil bungalow summer fun

Het duurde dan ook niet lang vooraleer onze kinderen een volledige vakantiewereld gecreëerd hadden. Er werd een blik knakworstjes gekocht in de campingwinkel en die werden daarna boven het kampvuur gebakken.  De een dekte de tafel terwijl de andere ondertussen ging douchen. Kortom, het ultieme vakantiegevoel in de ogen van onze kinderen.

playmobil bbq grote vakantiebungalow

 

Het hoogtepunt van deze set is echter niet het leuke servies of het gezellige kampvuur, maar de kabelbaan. Juist ja, de kabelbaan. Met een bijgeleverd bevestigingssysteem kun je een kabelbaan laten lopen van aan je tafel tot aan de vakantiebungalow. Toen de kinderen dit ontdekten, konden ze er niet genoeg van krijgen!

“Schatjes, etenstijd!” “Ok, we komen er aan!”,  en ZOEF, daar gingen ze, met de kabelbaan naar beneden.

playmobil bungalow zomerbungalow kabelbaan

Wat ik zelf een enorm pluspunt vind aan deze set, is dat hij erg compleet is.  Als je deze Grote Vakantiebungalow koopt, dan hoef je er in principe geen extra’s bij te kopen. De meubeltjes zijn voorhanden, de accessoires voor de campingwinkel en het buitengedeelte zitten ook in de verpakking. Pistoletjes uit de oven? Check.  Fruitsap bij de winkel? Check.  Shampoo onder de douche? Check.

playmobil summerfun

Je hoort het, deze set staat weer garant voor uren speelplezier. En dat kan wel eens handig zijn met alle regenachtige vakantiedagen in het vooruitzicht…

Wat is het favoriete speelgoed van jullie kinderen bij regenweer? 

 

 

 

 

 

Related Posts

3 Comments

  1. Leuke set. Vooral het detail van het toilet is goed gevonden 🙂 Hier poppen, muziekinstrumenten en een grote hoop blokken. Afgewisseld met eens een filmpje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: