Adventskalender met Kaya sieraden

We hebben geen believers meer in huis, onze kinderen weten alle vier dat wij al die jaren voor sinterklaas speelden. Het einde van een magische periode, maar ook de kans om nieuwe tradities in het leven te roepen.

Ik besloot om dit jaar een adventskalender te maken. Het is te zeggen, ik heb het niet zelf geknutseld, maar wel het idee uitgewerkt. Een aftelkalender naar kerst, met kleine attenties voor Rob en de kinderen.

Bij de supermarkt vond ik leuke papieren tasjes en die heb ik opgevuld. Iedere dag kan er een zakje geopend worden. De ene dag zit er iets in voor 1 persoon specifiek, de andere dag iets voor iedereen samen.

Waar ik de zakjes mee opgevuld heb? Dat gaat van snoepjes en een chocolaatje tot een nieuw kaartspel en iets kleins wat ze echt nog nodig hebben. Denk hierbij aan skisokken, een nieuw kaartspel voor tijdens de vakantie en sleutelhangers. Inderdaad, gepersonaliseerde sleutelhangers. Voor iedereen eentje om eindelijk komaf te maken met het dagelijkse zoeken naar de sleutels voor de lockers op school. Beetje chaos die kinderen van ons? Soms.

 

Er zijn ook een aantal zakjes met een tegoedbon. Een bon om het avondeten te mogen kiezen. Een bon om het spelletje op spelletjesavond te mogen kiezen en ga zo maar door. Voor Rob kocht ik afgelopen zaterdag op de markt wat streekbiertjes. Voor Bea en Luc is er een zakje met nieuwe kauwsnoepjes. En een cadeau voor moeder? Ik kocht voor mezelf een nieuw armbandje. Heel simpel, met een zilveren bloem en ik ben er mega blij mee. Zelfs al heb ik het dan zelf gekozen, het voelt toch echt wel als een cadeautje.

Alles staat al een week op de kast en de kinderen zijn super nieuwsgierig. De voorpret is minstens net zo belangrijk als het openen van de zakjes zelf.

Hebben jullie een adventskalender? Eentje met chocolaatjes of heb je zelf iets in elkaar geknutseld? Ik ben benieuwd naar jullie suggesties, dan kunnen we alvast inspiratie opdoen voor volgend jaar!

 

De sleutelhangers en het armbandje mocht ik uitzoeken bij KAYA Sieraden. Het was voor mij de eerste kennismaking met deze webshop en die is erg goed bevallen. Ze hebben naast hun reguliere assortiment kettingen en armbanden ook gepersonaliseerde leren items. Alles aan een heel betaalbare prijs en goede kwaliteit. Ik stond er van versteld hoe snel ze leverden naar Oostenrijk, dus naar Nederland of België wordt het helemaal een topper. Extra pluspunt is het feit dat ze als brievenbuspost versturen waardoor je niet thuis hoeft te blijven voor de levering. Wat mij betreft een aanrader! 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: