Een doosje vol geluksmomenten

Ik hoef geen fotokadertjes op mijn bureau, maar toch. Af en toe heb ik er zo’n behoefte aan om de kinderen te zien tijdens een drukke werkdag of wanneer ik ze niet bij me heb.

Ik trakteerde mezelf daarom op een doosje vol geluksmomentjes.

Een doosje met foto’s in polaroidstijl. Een beetje retro, maar wel op glanzend papier en in erg mooie kwaliteit afgedrukt. 36 foto’s uit 2018 die zo bol staan van de herinneringen dat je zo met je gedachten wegdwaalt naar vakantieoorden. Het zijn foto’s van uitstapjes, foto’s van ons gezin en van de bergen.

Toen ik foto’s begon te zoeken voor mijn doosje vol geluk, besefte ik nog maar eens hoe veel leuke dingen we weer gedaan hebben afgelopen jaar. Van uitstapjes in het bos hier vlakbij, tot een zomer in Oostenrijk en aan de Belgische kust. Van herfst in Zuid-Tirol tot kamperen in Nederland.

Telkens wanneer ik door de foto’s blader, word ik zo blij. Blij om zo veel gezelligheid en enthousiasme. Dankbaar voor dat fantastische gezin van ons. Want he, mijn Berken (mijn Bikkel-berken noem ik ze tegenwoordig, omdat het zo’n stoere kinders zijn die niet gauw klagen), dat zijn de tofste van allemaal. Natuurlijk was het niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar het scheelde toch niet veel.

geluksmomenten

Wil je ook zo’n doosje vol geluk, dan kun je *hier* alle uitleg terug vinden. Uiteraard een tof cadeauidee, maar ook perfect om zelf te houden!

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: