Koksijde: 7 jaar vakantiepret in 7 foto’s /update/

Mijn ouders wonen in Koksijde. Sinds we kinderen hebben, gaan we iedere zomer een tijdje bij hen logeren. Het ideale vakantieadres en natuurlijk is het ook super gezellig. Iets met het tekort aan quality time doorheen het jaar inhalen en zo.

Tijdens iedere vakantie gaan we ook naar de zee. Uiteraard. En wij zijn dan zo’n gezin dat ieder jaar de obligate gezinsfoto wilt. Niet om uit te vergroten en in de woonkamer te hangen, die plek is voorbehouden voor de sneeuwfoto’s, maar om in het jaaralbum te steken. Het is ook geen gestyleerde Pinterest-waardige gezinsfoto, hoe graag ik dat af en toe zou willen. Het is gewoon wij zoals we zijn, een zootje ongeregeld dus.

Bij deze, de volledige lijst, aangevuld met de foto van 2019.

We begonnen onze traditie in 2013, toen onze jongste twee kinderen nog net geen half jaar oud waren. We bleven 3 weken aan de kust omdat het zo warm was en de temperaturen in de kempen niet te harden waren. Na 3 weken helse drukte en zwaar onderbroken nachten, waren mijn ouders stiekem erg blij toen we weer naar huis gingen. vakantiepret, koksijde

Toch vroegen ze ons zelf om in 2014 terug te komen. De kiddies waren weer een jaartje ouder en sliepen al net iets beter, dus het verliep allemaal wat vlotter.vakantiepret, familieportret

Ieder jaar verliep de vakantie vlotter en vlotter. In 2015 was mijn moeder (Mé voor de kinderen) gestopt met werken, dus er kwam meer tijd vrij voor quality time.zee

De vakantie van 2016 was voor mij de afsluiter van een aantal jaar thuisblijfmamaschap. Na de vakantie gaf ik de fakkel door aan de Wederhelft.vakantiepret

2017, een iets kortere vakantie voor mij, want ik was gewoon aan het werk maar genoot wel van het extra lange weekend dankzij een brugdag en 15 augustus. Voor de eerste keer was mijn vader (Pé voor de kinderen) ook thuis op maandag. Dit betekende een extra dag om uitstapjes te doen, een barbecue met het hele gezin én een gezamenlijke stranddag.

2017

2018 is het jaar waar Pé en Mé allebei met pensioen zijn. De dag na het pensioensfeest trokken we met z’n allen naar de zee voor een zalige duik in het water. Waarschijnlijk plannen we eind augustus nog een weekendje Koksijde met hopelijk nog een stranddag!

In 2019 hebben we de luxe om een week bergen met een week zee te combineren. Mooi weer en veel waterpret tijdens onze “zee-week”!

Koksijde

 

 

 

Related Posts

6 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: