De dochter en de make-up //Giveaway//

Weet je nog dat ik vertelde dat onze oudste dochter graag make-up wou voor haar verjaardag? Ik kreeg het er eerlijk gezegd een beetje Spaans benauwd door. Ik bedoel, het kind is net 7 geworden! Wat moesten we dan gaan kopen? Wat is zacht genoeg voor zo’n jonge huid en ziet er toch uit als ‘echte’ make-up?

Gelukkig kwam een oud-collega ter hulp gesneld. Prompt ontvingen we een pakket make-up voor jonge meisjes. Supertof vormgegeven, zacht voor de huid en in zachte tinten zodat ze er niet meteen uitziet alsof we opnieuw in de jaren tachtig beland zijn. Bovendien hebben onze meisjes nu het gevoel dat ze helemaal met make-up bezig zijn, zonder dat ze er opgemaakt uitzien. Want zei ik al dat ze nog maar pas 7 en bijna 6 zijn?

Waar ik het over heb?  Who’s that Girl, een make-up merk voor hippe meiden.  Zo zeggen ze het zelf tenminste.

En jawel, de dochter is het er helemaal mee eens en ik kan ze geen ongelijk geven.

Lippenstift

Gezichtsmasker

Glitter Roots – Haarglitter

Color Streak Hair  – Haarkleur

Beautytattoos

Nagellak

 

Je kunt je voorstellen dat ze door het dolle heen was he? We experimenteerden samen volop, maakten zelfs unboxing filmpjes, net als bij de echte YouTubers waar ze zo naar opkijkt en hadden heel veel plezier.  Maar waar zijn die filmpjes dan Annelore? Awel, gewoon, privé op mijn telefoon. make-up, glitter

De toppers uit het assortiment zijn de glitters voor in het haar, de lippenstift en de beautytattoos.  De haarglitters breng je met een borsteltje heel eenvoudig aan op de haarwortels. Instant effect. En achteraf makkelijk uit te wassen, ook niet onbelangrijk. 

“Coupe ontploft” omdat ze naast make-up gelukkig ook nog heel veel van buiten ravotten houden!

De lippenstift is een doorschijnende gloss. De kleur zou veranderen wanneer je hem opdoet, maar daar hebben we niet echt iets van gemerkt eigenlijk. Een gloss geeft het effect van een lippenstift zonder dat je met fluoroze of knalrode lippen rondloopt. De gloss droogt de lippen niet uit en heeft zelfs licht het effect van een lippenbalsem.

Het leuke aan deze twee producten is trouwens dat er naast de grote verpakking, ook een mini in de vorm van een sleutelhanger toegevoegd is. Keicute, om het met de woorden van de dochters te zeggen.

who's that girl

Tattoos spreken hier tot de verbeelding, vooral omdat de Wederhelft en ikzelf rijkelijk voorzien zijn van echte tattoos.  In het doosje zitten 2 types tattoos. Je hebt de traditionele opplaktattoos die in een zilveren jasje gestoken zijn. Subtiel en feestelijk. Daarnaast heb je drie stempelstiftjes (hart, ster en maan) waarmee je kleine tattoos kunt stempelen. Ze blijven goed zitten maar zijn met water en zeep ook makkelijk te verwijderen.

Waren er ook floppers? Jawel. Het meest werd hier uitgekeken naar de gezichtsmaskertjes. Die zouden niet alleen heel zacht voor je velletje zijn, maar er ook nog eens heel cool uitzien. Het klopt allebei, alleen zijn ze op het formaat van een volwassen gezicht en niet op kindermaat, wat er voor zorgde dat het eerder een Halloween uitstraling kreeg in plaats van een schattige panda. Neemt niet weg dat het wel lekker rook en fijn aanvoelde op de huid.

gezichtsmaskers

Een iets minder schattige panda 😉

Het haarkrijt, dat was het ook niet helemaal. Misschien deden we iets niet goed of is ons haar te donker om de lichroze kleur te zien, geen idee.

De glitternagellak was mooi, maar niet heel bijzonder.

Conclusie: Een aantal van deze producten zijn echt de max en perfect voor jonge meisjes tussen pakweg 7-11 jaar. De adviesverkoopprijs per doosje is €10,99 en dat vind ik het wel waard omdat je er best wel lang mee kunt doen (als je het hebt over de lippenstift en de haarglitters bijvoorbeeld). Het ziet er allemaal hip en vlot vormgegeven uit en iedere verpakking is een cadeautje op zich. Leuk kerstcadeautje maar ook perfect als cadeautje voor een kinderfeestje!

Giveaway

Omdat ik zelf ook al eens graag voor Sinterklaas speel, mag ik een Who’s That Girl- pakket weggeven. Het pakket bevat een doosje met 3 gezichtsmaskers, de haarglitters en het haarkrijt in blauwe versie.

Laat in de reacties onder deze blog weten dat je graag wilt winnen, meer hoef je niet te doen. Deelnemen kan tot zondagavond 18 november 18u.  De winnaar wordt daarna bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Related Posts

27 Comments

 1. Super leuk! Ik doe graag mee met deze actie. Mijn dochter wilde met crepe papier haar haren verven maar ik hoorde al dat dit er niet altijd uitgaat. Ik vind dit soort dingen oom lastig. Meisjes vinden dit super leuk maar ik weet ook nooit zo goed of ik het een goed idee vind voor hun huidje of haar. Dus dit lijkt mij een top produkt. Leuk om tijdens de kerstdagen samen te tutten.

 2. Mijn dochter wil voor haar verjaardag binnenkort heel graag parfum en lippenstift. Met zo een pakket erbij zou ze zo blij zijn! dus ik doe graag mee!

 3. Wat zou ik dit heel graag winnen voor mijn lieve Lotte!
  Ze is 6 maar is nu al gek op make-up. Omdat haar grote zus dagelijks make-up gebruikt en ze dit niet altijd eerlijk vindt, lijkt me dit een geweldige verrassing!

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn meiden. Ze hadden dit gezien in het speelgoedboek maar vandaag bij de intertoys geweest en helaas was het nog niet te koop. Ik waag dus graag een kansje om ze op pakjesavond toch te kunnen verrassen.

 5. Jaaaaaaaaaaaaaa!!! Mijn dochter Mara gaat dit GEWELDIG vinden!!! Ze is net 8 geworden en stapel dol op make-up, maskers, glitters en bling…

  Ik weet heeeeeeeeeeeeeel zeker dat ze uit haar dak gaat als ze dit mooie pakket van Sinterklaas krijgt, deze mama gaat dus hard duimen hoor…

 6. Zelf alleen zonen hier, maar wel twee metekindjes. De oudste wordt 7 en moet serieus haar mannetje staan tussen alle neefjes (het zijn er binnekort 6!). Gelukkig heeft ze nog een nichtje om het meisjesteam te versterken. Aangezien ze houdt van echte meisjesspullen (ballet – flamingo’s – roze en glitter) zou dit een perfect kerstcadeautje zijn. Dat worden dan maar glitters tussen de kalkoen en kroketten en een familiefoto met gezichtsmaskertjes!

 7. hier ook eentje die helemaal weg is van make-up en kleurtjes in de haren, dus we doen graag mee. De haarspulletjes voor Nica en de maskertjes voor de zussen 😉
  haarkrijtjes hebben inderdaad niet zo’n denderend effect maar wat wij al hebben gemerkt is dat je ze vochtig maakt dat het toch iets feller afgeeft 😉

 8. Mijn dochtertje is hier nog wat te jong voor. Maar mijn nichtje begint zich te interesseren voor make-up. Hier kan ze mooi mee experimenteren en lekker bezig zijn met haar haar enzo. Loot graag mee.

 9. Met twee jongens in huis zal dit niet voor hun zijn, maar mij nichtje van net 9 jaar zou hier super blij mee zijn.
  Dus ik zou graag meedoen om de set dan aan haar te geven.

 10. ????? Waauuuw!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ????Wat een geweldige prijs gaan jullie weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtige who is that girl pakket. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn nichtje van 9 jaar. Ik ben echt helemaal Excited ??? Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! ❤Nu maar heel hard duimen & hopen ???
  #FingersCrossed ?

 11. Ziet er super leuk uit. Ik doe mee voor Kaithlin. Ze heeft toevallig op haar briefje voor de sint een make up koffer geplakt. Ze is al volop aan het fantaseren dat ze mama mooi gaat maken. (lees proefkonijn, levende make up pop , haha. Die glitters in mijn haar zie ik volledig zitten tegen de feestdagen, onder het motto doe een keer zot :-). Duimpjes omhoog.

 12. Doe graag mee
  Dit zou onze dochter van 5.5 geweldig vinden die is dol op makeup
  Maskers doen we af en toe op onze meideavonden met zn 2en deze wel extra leuk ook

 13. Wat leuk! Hier hetzelfde ‘probleem’, hoewel oudste dochter (al) 10 is en nu pas begint te experimenteren met make up. Om het volgende moment weer met haar Barbies te spelen?…. Deze producten lijken me perfect als tussenfase, tot het echte werk zeg maar. Heerlijk subtiel, het zijn immers nog maar kinderen en dat moeten ze ook zo lang mogelijk blijven! Zou dus graag voor haar willen winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: