Speelse Vrijdag #23: Playmobil Meeneem Fashion Shop

In heel onze collectie Playmobil – en geloof me, die is ondertussen al behoorlijk uitgebreid – zat er nog geen uitgesproken rozige meisjesset. We hebben wel de boerderij en het vakantiehuis, maar de meisjes misten iets echt over the top meisjesachtig. De nieuwe Meeneem Fashion Shop bleek dan ook een schot in de roos te zijn als verjaardagscadeau voor ons Kind 2.playmobil fashion shop

Playmobil blijft altijd trouw aan zijn principe en dat is een succesformule; een bepaalde setting, bijpassende figuren en heel veel oog voor detail.playmobil, meeneem, fashion shop

In deze Fashion Shop is dit niet anders. In de toonbank kun je de horloges tentoonstellen, op de kapstokjes hangen de verschillende outfits. De dametjes kunnen de outfits discreet aantrekken achter een scherm om daarna in volle ornaat te schitteren voor de passpiegel. Er werd zelfs gezorgd voor blonde haar extentions! Kortom, die Playmobilpoppetjes hebben een luxere garderobe dan ondergetekende.playmobil, fashion shop

Een kleerwinkel zou natuurlijk geen kleerwinkel zijn, mochten er geen kleren gepast kunnen worden. Er zitten bij de set dus 2 jurken en 3 rokjes en t-shirts. Kies daarbij de passende handtas en een leuk horloge en de dames zijn klaar voor een avondje uit. Onze jongste dochter had in het begin nog een beetje moeite om de jurken aan te krijgen, maar dat had meer te maken met haar ongeduld dan met het feit dat het moeilijk was.playmobil , fashion shop

Wat extra leuk aan deze set is, is dat het een meeneem set is. Als je de winkel dichtklapt heb je een compact koffertje. Ideaal voor op vakantie, om mee te zeulen van de speelhoek naar de slaapkamer en weer terug en ook wel handig voor dat ene bezoekje bij die groottante die geen speelgoed heeft. zussen, siblings, playmobil

 

playmobil

Naast deze set heb je ook de mogelijkheid om nog extra figuren en outfits aan te kopen. De Sint heeft het alvast in zijn grote boek genoteerd. 😉

 

 

 

 

 

Zijn jullie kinderen al aan de Sint-lijstjes begonnen? Kiezen ze ook voor Playmobil of richten ze hun pijlen op andere dingen. En in welke richting proberen jullie de kinderen te sturen? 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: