Een giveaway vol technologische snufjes

Ja jongens,  na twee dagen cadeautjes weggeven voor de jongere kinderen (*hier* en *hier*), is het nu tijd voor een giveaway voor de oudere kinderen of om gewoon lekker zelf te houden. Een giveawayweek, daar moet voor elk wat wils in zitten he 🙂

Wat dachten jullie van een superhandige set van Logitech

Logitech is voor de meesten onder jullie waarschijnlijk geen onbekende. Zelf had ik, toen ik nog zo’n mega bakbeest van een computer had, altijd een Logitech toetsenbord en nu gebruik ik nog steeds een muis van hetzelfde merk bij mijn laptop. Eentje van de party-collection dan nog wel, ik geef ’t toe, maar het was sterker dan mezelf toen ik stond te kiezen in de winkel.

Ik mag dan wel half vergroeid zijn met mijn laptops en smartphones, verder heb ik geen interesse in technische snufjes. Zolang het goed werkt en er een beetje leuk uit ziet, ben ik al lang blij. Ik ga jullie dus geen hele uiteenzetting geven over hoe de producten werken en wat er de plus- en minpunten van zijn. Wel ging ik te rade bij mijn broer – wel een beetje een geek – en die bevestigde volmondig dat het draadloze toetsenbord een van de meest handige is waar hij ooit al mee werkte. Hij heeft de witte versie, ik mag jullie de zwarte versie geven.

Maar dat draadloos toetsenbord, dat is nog niet alles. Het pakket bevat daarnaast ook nog een draadloze muis en als klap op de vuurpijl een webcam. Kortom, een zalig pakket om goed uitgerust aan het nieuwe schooljaar te beginnen of om je conference calls met je baas nog vlotter te doen verlopen.

logitech, rockatschool,

Hoe win je dit pakket? Laat me in een reactie onder deze blog weten met wie je gaat skypen als je een webcam zou hebben en wie weet win jij het hele pakket wel! Deelnemen kan tot en met zondag 11 september 20.00u, de winnaar wordt daarna bekend gemaakt op de blog.

Mocht je trouwens niet winnen, geen nood, nog tot 15 september heeft Logitech leuke kortingsacties in de winkel.

 

Related Posts

21 Comments

 1. Onze kleine kapoen kan op die manier skypen met opi en omi, die hebben net computerles gevolgd en gaan dit ook fantastisch vinden !

 2. Leuke actie! Ik doe mee! Ik zou graag skypen met een vriendinnetje dat net bevallen is en nog niet zo mobiel! Kan ik alles van haar en de baby zien!

 3. Ik zou niet Skypen maar de dochter die sinds kort een vriendje heeft in Denemarken zou niet meer van achter het scherm weg te slaan zijn! Dus duimen maar!

 4. Hier wordt ik blij van!!! Net een 2de hands laptop gekocht om foto albums te maken en de kids om te leren gaan met een computer….maar de gadgets heb ik nog niet ….nu duimen. De dames (en ik) kunnen dan skypen met onze tante in indonesie en met opa en oma ver weg

 5. De webcam kan van pas komen als vriendlief nog eens in’t buitenland zit voor het werk en bellen vanuit Korea nogal prijzig is en er volop beroep wordt gedaan op WiFi. Het kan ook van pas komen bij een Skype sessie met een collega als ik van thuis werk.

 6. Als ik zou winnen, zal ik gaan skypen met een vriend van me die ver weg van me woont. Ik ken hem via hyves en we skypden veel, tot mijn webcam hem vorige week begaf. Dit zou echt een uitkomst zijn!

 7. Ons zoontje van 5 Korneel is jarig op 20 september. Wat zou hij blij zijn mocht hij ‘live’ webcamfelicitaties kunnen ontvangen van zijn meter Geertrui die met AZG voor 6 maanden in Zuid Soedan zit! Bovendien moet mama dringend bijgewerkt worden op vlak van technische snufjes. Wat een winwin situatie zou dat zijn!

 8. als ik dit zou winnen dan zou ik nog meer skytpen met mijn vriendin die momenteel rond de wereld reist. Ik heb op dit moment alleen een smartphone waarop ik skype omdat mijn webcam kapot is gegaan. Natuurlijk zou ik dan ook kunnen skypen met mijn vriend die binnenkort voor een week weg is en kunnen onze zonen er ook van mee genieten.

 9. Whah, wat een coole prijs!
  Ik ben net een bijberoep als copywriter gestart en rijd soms naar de andere kant van het land voor mijn klanten.
  Een webcam zou mij en het milieu dus heel wat kilometertje besparen.
  Mocht ik me toch nog verplaatsen kan ik dat met de trein doen en verder werken met het leuke toetsenbord!
  Ik begin al te dromen!

 10. Gaaf zeg! Sinds vorige week woensdag ben ik gaan samenwonen, we hebben een laptop aangeschaft zodat ik nog wel mijn administratie/webshop kan bijhouden. En natuurlijk kan internetten en Skypen! Als ik zou winnen, zou ik skypen met het ’thuisvrond’ mijn vader en broertje. Zodat ik ze toch nog wat vaker zie! Al woon ik niet verweg van ze, je ziet ze een stuk minder! De draadloze muis zou goed van pas komen bij de laptop, en dat geldt ook voor de webcam! Groetjes

 11. Ik zou de kindjes elke avond laten Skypen met papa als hij nog aan het werk is, kunnen ze net voor het slapengaan hun dag vertellen aan papa en hebben ze papa toch elke dag gezien.
  Superleuke giveaway!

 12. De dochter denkt nu al dat ze met de gewone telefoon kan Skypen of FaceTimen. Ze kan dan Skypen met haar meejtje en peejtje in de Westhoek ? Dat zou ze fantastisch vinden.

 13. Met de vader van mijn twee meiden
  Hij is internationaal chauffeur en maar vijf dagen per maand thuis
  Manlief moet zn meiden veel missen zou het gaaf vinden als we hem toch iedere dag kunnen zien zo is papa tocj een beetje thuis en kunnen mn meiden hun lieve papa zien ?? wij gaan duimen ? ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: