Dansen als een pro + giveaway

Begin september is traditioneel ook het moment waarop kinderen aan nieuwe hobby’s beginnen, of de draad van oudere hobby’s weer opnemen.  Dit jaar gaat ons Kind 2 op dansles.

Samen met haar beste vriendinnetje gaat ze volgende week naar de proefles. Ze kijkt er gigantisch naar uit. Thuis laat ze dan ook geen kans onbenut om een showtje te geven. Dansen in combi met dramatische gezichtsuitdrukkingen en overtuigend gezang, dat is haar handelsmerk.

Ik zocht met haar al enkele clips met vrolijke liedjes en dito danspasjes op via YouTube. Onze favoriet tegenwoordig? Dansen met Tante Rita. Bekijk het en je loopt de rest van de dag heupwiegend het huis door.

dansen, teamdecathlon, sport

Om maar te zeggen, ze heeft er ongelofelijk veel zin in.

Bij dat dansen hoort natuurlijk ook de gepaste outfit. Bij deze dansschool bestaat de outfit uit een zwarte legging, een los t-shirt en sportschoenen met een witte zool. Bij Decathlon vonden we meteen wat we zochten. Een speciale danslegging, een fitness tshirt dat makkelijk als dansshirt kan dienst doen en witte sportschoenen, uiteraard met roze afwerking, en met non-marking soles.

Ons Kind 2 is er in ieder geval super blij mee! Nu nog een paar dagen thuis dansen en bewegen en volgende week mag ze eindelijk naar de proefles. Ik hoop dat ze na afloop nog net zo enthousiast zal zijn!

Ik kondigde het vorige week al aan: deze week is het give-away week op de blog omdat ik jarig ben.  In samenwerking met Decathlon mag ik dan ook een dansoutfit weggeven. Deze outfit bestaat uit witte sportschoenen maat 27, een zwarte legging maat 4-6 jaar en een bijpassend zwart t-shirt. 

dansen, teamdecathlon, giveaway

Hoe kun je deelnemen? Plaats een reactie op de blog en laat me weten voor wie je deze outfit wilt winnen. De winnares wordt zondagavond 11 september na 20u bekend gemaakt op de blog. 

Welke hobby’s beoefenen jullie kinderen dit schooljaar trouwens? 

Related Posts

25 Comments

 1. Wat ontzettend leuk! Mijn dochtertje is 4 en gaat nu naar school (dus gym) en naar jazztiek. Dit is een combi van gym en dans. We zijn pas 1x geweest maar ze vond het super. Nu nog een mooie outfit scoren. Ze heeft nu maat 104/110.

 2. Ik zou dit mooie setje dolgraag willen winnen voor mijn nichtje YADE…ze is dol op dansen en ballet, dat laatste moet haar mama haar nog voor opgeven….Let’s Dance!

 3. Ik heb twee schatten van dochters, Astrid en Marrit. En voor hun zou het natuurlijk hartstikke leuk zijn als papa dit voor ze wint.

 4. Wat een leuke dans outfit! En allemaal precies de goede maat voor mijn dochter!
  Ze is dol op dansen, dus voor de buitenschoolse activiteiten mag ze binnenkort met ‘dansles’ beginnen.
  Deze kleren zouden dat natuurlijk extra leuk maken!

 5. Maar dat zou perfect zijn voor ons ellisje.
  Ondertussen ingeschreven voor haar 2de jaar dansen.
  een nieuwe outfit hadden we nog niet.

  super.
  Hier thuis gaan ze allebei dansen, ja ook de stoere 7-jarige en naar de ksa. meer dan genoeg denk ik zo

 6. oh mijn meisje begint volgende week ook een soort van voorbereidende musical, zou leuk zijn voor haar

  vooral veel spelen doen ze graag onze kids en uitrusten want school is weer wennen

 7. De oudste twee hebben een intensieve en dus vrij drukke hobby met hun pony’s en paarden. Ons Nanou danst enorm graag en gaat ook turnen. Aangezien ons Nanou vaak hele dagen meegaat naar de pony’s wil ik ze ook wel eens verassen met deze leuke te winnen outfit. Ik ?? alvast x

 8. hobby’s? ff denken
  Szenna met haar 14 lentes : rakkeren en naar de jongens kijken en muziek
  chelsea 12 lentes : computeren
  nica 3 lentes jong : mama nadoen (in de zin van poetsen, koken, etc), kleuren, dansen, buiten spelen
  Als je zo de leeftijden ziet zal er maar eentje nog kans maken op het pakketje 😉 lol

 9. Onze Emma gaat naar ballet. Ze is de enige van onze 5 kinderen dat iets volgt.
  Daarbij kan ze dat outfitje niet gebruiken daar ze een balletpak en dergelijke van de danschool zelf moeten dragen.
  Maar ze kan dit wil gebruiken voor de sportlessen op school.

 10. Zo fijn om ze zo enthousiast bezig te zien hé. Hier ook 2 danseresjes. .. ik had er nooit van gehoord, maar ze doen beide garde en showdans. Voor de oudste (7 jr) betekent dat vanaf oktober ook weer meedoen aan tornooien. En daarvoor doet ze het dus, om geschminkt en in een glitteroutfit op het podium te mogen.
  Verder gaat de oudste dit jaar toneel volgen en gaan ze beide vanaf volgende week een uurtje basketten. Voor de oudste is dit al echt de basis leren, de jongste (3,5) doet dan balspeeltuin.
  Het lijkt veel dat ze doen, maar alles is vlak na school en vermits ze toch naar de opvang moeten, kunnen ze evengoed een hobby gaan doen 🙂
  De sporit outfit

  1. Oei … gsm was sneller dan ikzelf 🙂
   De sport outfit is ideaal voor mijn jongste Kato… helemaal haar maat en vermits haar sportschoenen net de klein zijn, komt dit goed van pas 🙂
   Veel plezier voor jouw kids met de nieuwe hobby’s
   X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: