My Nametags: zo raak je niets meer kwijt!

Spullen labelen, het is best wel handig. Niet alleen voor de ouders, juffen en meesters, maar ook voor je kinderen zelf.

Geef toe, als je zoon het warm krijgt tijdens het spelen en zijn Chirohemd uitgooit, dan kun je toch nooit verwachten dat hij het zijne herkent tussen 20 andere? En wat dacht je van de fluo vestjes, die zien er ook allemaal hetzelfde uit. Of die Studio 100-brooddoos en drinkbus die alle kleuters hebben?
En stel je de chaos na een turnles voor, wanneer ze snel snel omkleden en er per ongeluk 3 dezelfde witte schoolshirtjes over blijven. Dan heb ik het nog niet eens over de horror van mutsen, sjaals en handschoenen wanneer het straks kouder wordt.labels, naamlabels, mynametags

Wij gebruiken de labels niet enkel op school, ook thuis komen ze goed van pas. Ieder kind heeft hier een eigen bakje met stiften en potloden. Labeltje er op en klaar. 4x hetzelfde doe-boek? Label er op en er is geen discussie meer over wie welk boekje heeft. Dezelfde pantoffels in dezelfde maat (ja wij zitten in die fase), je kunt het zo gek niet bedenken of wij plakken er een naampje in.nametag

Om maar te zeggen, wij zijn fan. Vorig jaar schreef ik al eens over de labels van My Nametags en ook dit jaar bestelden we ze weer. De kinderen kozen hun eigen figuurtje en achtergrond en zaten duidelijk nog in vakantiestemming toen we er mee bezig waren. Wij kozen er deze keer bewust voor om geen familienaam op het label te zetten zodat de voornaam wat groter en duidelijker gedrukt is.  Ik kan me echter voorstellen dat het wel handig is wanneer je kind een naam heeft die vaker voorkomt.

Tip 1: De labels kwamen dit jaar voor het eerst elk afzonderlijk in een insteekhoesje met gebruiksaanwijzing geleverd. Dit maakt dat ze perfect kunnen dienen als cadeautje. Ik zou er in ieder geval blij mee zijn als moeder.

Tip2: Bestel je de labels, dan moet je toch op een 4-5 werkdagen rekenen vooraleer ze geleverd worden. Wil je ze nog voor de schoolstart in huis, wacht dan niet meer te lang.

 

Hoe labelen jullie de spullen van de kinderen? Zoals vroeger met een balpen of een alcoholstift of kiezen jullie ook voor opplak- of instrijklabels?

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: