Naamlabels: do or don’t?

Een paar maanden geleden kreeg ik bericht van de mensen van  My Nametags. Of ik interesse had om hun naamlabels te testen? Naamlabels, je weet wel, van die etiketjes met de naam van je kind. Van die etiketjes die je overal op kunt kleven zodat spullen niet meer verloren gaan.

Ik was er eerst niet zo voor te vinden.  Ik had namelijk ooit al eens een pakket naamlabels gekocht bij een ander bedrijf en dat was echt heel erg slechte kwaliteit. Sindsdien zweer ik bij alcoholstift en balpen om ergens een naampje op aan te brengen.

Maar goed, de nieuwsgierigheid won het – zoals altijd – en ik ontwierp voor de kinderen labels.

label, naam

Toen we ze in huis kregen, sloeg ik meteen aan het plakken.  En echt, ik ben verkocht.

Ik deed de test met de boterhamdozen en fruitzakjes. Deze worden 4 dagen in de week gebruikt en gaan dus 4 keer per week in de vaatwasser. Na ruim twee maanden kan ik zeggen dat alle labeltjes nog perfect op hun plaats zitten.

itsy ritsy

De tweede test deed ik met kledij. Ook daar kleefde ik een labeltje op het label met de wasvoorschriften. De T-shirtjes in kwestie werden ondertussen ook al een 4-tal keer gewassen op 40 graden en ook daar zitten de labels er nog steeds.label, clarks, schoenen

Tenslotte kleefde ik naamlabels in de schoenen van de kinderen. Onze jongste dochter heeft nogal moeite met onthouden aan welke voet ze welke schoen moet aantrekken, dus dit is een handig geheugensteuntje, de naampjes moeten tegen elkaar. Met het super hete weer van de afgelopen dagen had ik verwacht dat de labels zouden loslaten, maar ook nu bleven ze perfect zitten.

Wil je de labels verwijderen, dan kan dat trouwens ook zonder problemen. Je verwijdert de sticker en er blijven geen kleverige resten achter. Handig, zeg ik u.

Je hoort het, ik ben enthousiast. Ik label nog steeds niet ieder kledingstuk of voorwerp dat mee naar school gaat, maar ik vind het wel een aanrader voor de mutsen en handschoenen deze winter. Ook de sport- en turnuitrustingen van de kinderen zijn gelabeld, dat maakt het een pak makkelijker om ze terug te vinden in een berg met gelijkaardige outfits.my nametags, labelen

Wil je nu alvast goed voorbereid zijn op het nieuwe schooljaar? Neem dan zeker een kijkje op de website. Wij kozen voor de gekleurde naamlabels. Die zijn compact en volledig te personaliseren. Bovendien kun je die gewoon kleven als een sticker, dus je moet je strijkijzer niet eens bovenhalen.

Voor ons zijn de naamlabels absoluut een “Do”. Plakken jullie overal naamlabels in ? Of zweren jullie bij een good old alcoholstift of balpen?

 

 

 

 

 

Related Posts

8 Comments

  1. Wij gebruiken deze al sinds Tuur naar de crèche gaat en ik ben er geweldig tevreden van. Zelfs een was op 60 graden overleven ze 🙂

  2. ja, dat doe ik toch ook wel, zeker bij brooddozen die ik gekocht heb (van die ijscreme dozen of dergelijke, die laat ik met liefde verloren gaan 🙂 ). Maar hun kleren neen, enkel de jassen, mutsen, sjaals. En elke keer als er een pak vochtige doekjes naar de crèche gaat doe ik er ook een sticker op. Wel van een ander merk 😉

    1. Hier al sinds Giel een pasgeboren baby is een trouwe gebruiker van de Goedgemerkt labeltjes. Ook super in kwaliteit, zowel in de was als in de afwasmachine. Voor Cas kregen we als cadeautje van de kinderopvang alvast een setje wat ik wel een leuk idee vond 🙂

  3. Hier een combinatie van de twee. In kledij schrijven we het meestal met pen of stift op het label. Op flesjes, brooddoos, … kleven we dan stickers. Ook in schoenen kleven we normaal speciale schoenlabels.

  4. Hier nog altijd good old alcoholstif voor de boterhamdozen. Op jassen, zwemgerief, mutsen, sjaals, zwemkledij, handdoeken, laarzen, reservekledij A. daar naai ik naametiketjes in. Van de Veritas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: