Koeltas on tour – het einde van een mooie zomer

De afgelopen 12 weken nam ik jullie mee naar de mooiste picknickplekjes om met (en zonder) kinderen heen te trekken. Sommige dingen waren voor ons al vertrouwd, zoals bijvoorbeeld de Lilse Bergen of de Kabouterberg. Andere plekken zoals de Heizijdse Velden, waren dan weer aangename verrassingen.

Meestal bleven we in de Kempen, maar we maakten ook een paar uitstapjes net over de grens en in West-Vlaanderen. Had je mij 10 jaar geleden gezegd dat ik zo hard zou genieten van picknicken met mijn gezin in de Kempen, ik had jullie voor gek verklaard. Maar na deze zomer weet ik het wel zeker. In mijn hart zal ik altijd een West-Vlaamse blijven, maar echt, wat ben ik ondertussen van de Kempen gaan houden!

Ik mocht ook 12 keer een koeltas weggeven. Ik kreeg veel leuke reacties, met en zonder foto’s. De koeltassen werden duchtig gebruikt en vergezelden een aantal van jullie op veel zomerse picknicks en andere uitstappen! De zee bleek alvast de ideale plek te zijn voor een dagje uit met een picknick.

An gebruikt de koeltas om ’s middags haar lunchpakket in de duinen van Oostduinkerke op te eten.

OVERVIEWangewiktengewogen

Griet trotseerde dan weer een winderige dag op het strand van De Haan. De kinderen lieten het zich alvast niet aan hun hart komen. OVERVIEWdehaanGriet

Leen genoot met de kleinkinderen van een picknick op het strand van Koksijde.OVERVIEWstrandkoksijde

Katrien besloot eerst te aperitieven met haar mannen alvorens op het strand te picknicken.OVERVIEWkatrien

Ook Nele en haar dochter genoten van een zonovergoten stranddag.OVERVIEWnelepitous

Liesbeth ging een weekje naar de Beekse Bergen en naar Frankrijk. Met de koeltas, maar zonder fototoestel. Afgelopen week sloten ze de vakantie af met een dagje Plopsaland.

OVERVIEWliesbeth

Peggy gebruikte de tas voor verfrissende drankjes tijdens een erg warme Turnhout Kermis.

OVERVIEWkermisturnhout

Johanna zocht het dan weer wat dichter bij huis en vierde haar huwelijksjubileum met een picknick in eigen tuin.OVERVIEWjohannatwoowlettes

Ik heb erg genoten van het schrijven van deze reeks en ik ben dan ook vast van plan om volgend jaar iets gelijkaardigs op poten te zetten.  Er zijn immers nog zo veel meer te ontdekken plekken!

Rest mij alleen nog Lieve van Danone te bedanken voor de leuke samenwerking!

OVERVIEWdeputten

Related Posts

3 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: