Verras je vader met een geschenk van Greetz! //Winactie//

Ik schreef het eerder deze week al: een geschenk voor de mannen in je leven vinden is niet altijd evident. Ik gaf jullie afgelopen week al een tip, maar nu geef ik je er nog gratis ende voor niets een andere bij. Bovendien hoef je niet eens weg van je heerlijke zomerterras, maar kun je alles online bestellen en thuis laten leveren.

Waar ik het over heb? Over Greetz. Greetz is een webshop waar je gepersonaliseerde kaarten kunt maken, maar wat nog fijner is, is dat je er ook geschenkjes kunt laten opsturen, voor alle denkbare gelegenheden.

Wij maakten al een aantal keer gebruik van de service en zijn al iedere keer erg tevreden geweest. Leverdagen worden gerespecteerd, de producten zien er steeds uit zoals ze afgebeeld staan en de verpakking spreekt mij erg aan.

Hun vaderdagassortiment is ook tof. Niet bijster origineel, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door het feit dat je je man of vader kunt verrassen met een onverwacht postpakket. Je kunt gaan voor een bierpakketje, of een gepersonaliseerde mok, maar even goed geef je je vader een mooi theepakket of een Barca-voetbal cadeau!

Wij bestelden afgelopen week bijvoorbeeld een bos bloemen met bijpassende vaas voor de communie voor onze dochter. Virginie was helemaal in de wolken met haar “communieboeketje” en wij waren (en zijn nog steeds!) erg blij met de kwaliteit van de bloemen.

Denk je nu van “Goh, op deze site staat eigenlijk wel heel wat leuks, ik wil dat ook testen!”,  waag dan nu je kans voor een waardebon van maar liefst 30 euro!

Laat in de reacties weten dat je graag deelneemt.  Meedoen kan t.e.m. woensdag 5 juni 18u. De winnaar krijgt meteen daarna de code per mail doorgestuurd zodat het vaderdagcadeautje nog op tijd in huis is.

Veel succes!

 

 

 

Related Posts

17 Comments

 1. Wat leuk! Ik dacht dat je op Greetz.be alleen maar bloemen en kaartjes kon vinden, maar er zijn blijkbaar echt wel leuke cadeau’s voor papa’s!!

 2. Ik waag nog net op het nippertje mijn kans.
  Is het niet voor een extra cadeautje voor Vaderdag, dan is het wel voor mooie bloemen op het feest

 3. Ooh dat zou hier wel van pas komen want nog geen cadeau in huis en voorlopig ook niet al te veel inspiratie en zicht op of ik al dan niet nog tijdig in een winkel ga raken 🙂 Dus dit zou ideaal zijn!

 4. Wij hebben voor Moederdag hier iets besteld voor mijn moeder. Voor papa is er ook genoeg leuks, de kinderen en ik zouden hem graag met iets verrassen. Hij verdient het!

 5. Dat zou goed uitkomen! Leuke spulletjes en het cadeau dat ik voorzien had, komt waarschijnlijk te laat aan 🙁 Grmbl! Dit kan al een leuk voorafje zijn zodat hij de dag zelf toch iets kan uitpakken.

 6. Leuke site, die kende ik niet. Zo’n bierpakket of chocoladetelegram is altijd een leuk geschenk hè. I’m in!

 7. Dat zou echt een leuke verrassing voor mijn vader zijn, zeker nu we deze vaderdag niet in nederland kunnen zijn. Maar gelukkig hebben we dan deze super actie en met Greetz kunnen we hem alsnog verrassen

 8. Wat leuk, de kinderen zijn hier al druk aan het knutselen, zou leuk zijn om samen iets op greetz uit te zoeken. Ze willen hun liefste papa zo graag verrassen!

 9. Wat een mooie actie en ze hebben zoveel leuks daar kunnen we zeker iets moois voor uitzoeken voor vaderdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: