Chocolade voor de thuisblijvers + giveaway

Chocolade is altijd een goed idee. In iedere omstandigheid. Dus zeker ook als cadeautje.

greetz, merci, chocolade

Afgelopen week was ik een aantal dagen van huis omwille van een beurs in Nederland. Als zoiets voorvalt, dan zorg ik er meestal voor dat ik iets leuks achterlaat voor de kinderen. Niet dat het groot drama is als ik er niet ben trouwens, ik vind het meestal erger dan de thuisblijvers.Ā Dat zijn geen grote geschenken, maar een stickervelletje, of een dvd zodat ze samen filmavond kunnen houden. Een briefje achterlaten, heeft nog wat minder effect, omdat ze nog niet alle vier kunnen lezen natuurlijk.

Maar goed, terug naar deze week. Terwijl ik op die beurs in Nederland zat, kreeg ik de vraag of ik op korte termijn iets rond de chocoladeproducten van Greetz kon doen. Ik werd meteen enthousiast en koos een leuke uitdeeldoos chocolaatjes uit die ik kon personaliseren.

Hup, eigen tekst en foto van de kinderen er op en de bestelling was geplaatst. 22171817_10155889440859235_13986409_o

Op woensdagmiddag kregen ze de doos met de post geleverd. Ideaal, zo halverwege de periode dat ik van huis was.

En of ze er blij mee waren? Aan jullie om te oordelen šŸ™‚ :

22164067_10155889440954235_1571980628_o 22139852_10155889440864235_444084387_o greetz, post. chocolade, cadeau

Kun jij ook iemand blij maken met een chocoladegeschenk? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk een waardebon van maar liefst 30 euro weggeven!Ā  Deelnemen kan door me via een reactie op de blog te laten weten naar wie jij de chocolaatjes zou sturen. De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 6 oktober 20u00.Ā  De winnaar wordt daarna bekendgemaakt op de Facebookpagina.

 

Related Posts

30 Comments

 1. Ik zou ze naar mijn moeder sturen; ze is echt gek op chocolade en ze wordt deze maand 65 jaar. dan zorg ik wel dat ik de chocolade op tijd laat versturen, zodat we op haar verjaardag een chocolaatje krijgen šŸ˜‰ want wij zijn ook dol op chocolade!

 2. Wat een leuke verassing, en mooi om die blije gezichtjes te zien.
  Ik zou mijn zusje er mee willen verrassen omdat ik haar niet zo vaak zie.

 3. Hoihoi! Leukk!
  Ik heb helaas geen facebook, maar ik zou ze naar mijn papa sturen
  Die is dol op chocola en ik zie hem niet vaak dus wil hem verrassen =D

 4. Mijn zussen. Ze zijn zo’n gigantische steun voor mij en mijn meiden nu we een gigantisch verlies te verwerken hebben.
  Op sommige dagen kan je wel een beetje extra chocola gebruiken…

 5. De chocolaatjes zouden hier vanzelf naar mijn ouders gaan. Ze staan altijd klaar om de kindjes kort of wat langer op te vangen, een of ander klusje te doen of te komen helpen. En ze houden ook allebei van chocolade, dus het zou zeker gesmaakt worden šŸ˜‰

 6. Dat ziet er uit als een gezellig feestje.
  Ik zou mijn collega’s zo’n heerlijke chocoladeverrassing gunnen.
  We werken met 4 vrouwen en zijn allemaal dol op chocolade.

 7. Ik zou de chocolaatjes sturen naar een vriendinnetje die ik heb ontmoet in Australiƫ. Daar aten we altijd samen een stukje chocolade in de avonden met een lekker kopje thee. Dit is alweer 5 jaar geleden maar nog altijd hebben wij contact en sturen we elkaar kaartjes gedurende het jaar. Soms met speciale gelegenheden maar ook soms gewoon zo maar, omdat het zo leuk is om post te krijgen.

 8. Een beetje clichƩ, maar ik zou ze naar mijn moeder sturen. Ze past op op de kinderen, ze mogen logeren en staat altijd voor me klaar

 9. Dat ziet er superleuk uit zeg šŸ˜‰ ik doe graag mee voor mijn lieve pa.. 1 november krijgt hij de sleutel van zijn nieuwe huisje. Zal een leuke verrassing zijn! šŸ˜‰
  Groetje Ilsiee

 10. Mijn nieuwe collega’s. Omdat het zowel voor hen als voor mij een hele aanpassing was. Mij erbij, verhuizen, heel de hutsekluts. Plus, dan staat er op kantoor ook wat lekkers op de kast. Voor even toch. šŸ™‚

 11. Ik zou hem opsturen naar moijn broertje en schoonzusje die vorige week getrouwd zijn. Om ze te verassen tijdens de wittebroodsweken. En dan heb ik een goed excuus om op de thee te gaan. Want anders krijgen ze het natuurlijk niet op. ?

 12. Super leuk!!! Ik ben zelf dol op chocolade. Dus om weg te geven lijkt me ook geweldig, omdat ik weet hoe blij je iemand kunt maken!
  Onze dochter heeft twee geweldige oma’s die met alle liefde oppassen en zij verdienen wel een extra blijk van waardering šŸ™‚

 13. Oh wat leuk zeg! Zou ik ook helemaal vrolijk van worden šŸ™‚ Mocht ik een doosje mogen weggeven dan zou ik dat aan Tuur zijn meter bezorgen. We zien ze niet zo vaak maar ze staat wel telkens voor ons klaar. En dat is enorm veel waard!

 14. Leuk om naar mijn zus te sturen.Mijn zus woont buitenaf en is 11 oktober jarig.Ze wordt dan 50 jaar.
  Ik ga binnenkort wel langs maar niet op de dag zelf.Wel leuk om op de dag zelf een leuk cadeautje te versturen aan haar.

 15. omg, chocolade, wie lust dat niet? In ons gezinnetje moet je in ieder geval heel snel zijn wil je een stukje bemachtigen (of in mama’s geval gewoon eentje verstoppen šŸ˜‰ ) dus wie wil ik hier blij mee maken, mijn gezinnetje dus šŸ˜€

 16. Om mijn zus Mandy mee te verrassen. Pas gescheiden en verhuisd met de kinderen. Een mooi en vooral lekker welkomstcadeau voor hun nieuwe huisje.

 17. Mijn moeder is dol op chocola (ik weet van wie ik dat heb) šŸ˜‰ ! De afgelopen weken heeft zij extra vaak opgepast op de kinderen door ziekte van de oppas. In dezelfde tijd kregen we ook nog een hele verdrietige gebeurtenis te verwerken. Een chocoladebox als steun en als bedankje is zeker op zijn plek. Het zou een mooie verrssing zijn, daarom loot ik graag mee.

 18. Ik zou dit geweldige kado naar mijn broer en schoonzus sturen. Ze wonen 200 km bij ons vandaag en zijn beiden de eerste week van oktober jarig. En omdat ze zo ver weg wonen, kan ik niet altijd persoonlijk bij hun verjaardagen aanwezig zijn. Maar ik weet zeker dat zo’n geweldig kado veel goed maakt! En daarbij hebben ze het de laatste jaren niet gemakkelijk gehad met de kids, hun gezondheid en financiĆ«n. Zo’n geweldige doos chocolade bij de post vinden tovert een lach van oor tot oor op ieders gezicht

 19. Ik wil heel graag de chocolade cadeau geven aan mijn ouders. Is waarschijnlijk clichƩ maar ze staan ook steeds met raad en daad klaar voor ons. Dus ze verdienen echt wel ook eens een lekkere chocolade extra

 20. Die gezichtjes šŸ™‚ zo blij!

  Ik doe graag mee. Mijn man heeft een reuzedrukke periode op zijn werk en een doos chocolaatjes voor hem en zijn collega’s zou wel fijn zijn…

 21. Ik kan ook wel meerdere mensen gelukkig maken…
  Men vriendin omdat ze er altijd is ondanks de afstand die we uit elkaar wonen
  Men ouders omdat ze dag en nacht klaar staan bij een probleempje
  Men schoon papa voor alle helpende handen bij klussen
  Men buurman omdat hij ook veel heeft komen helpen
  Men ventje omdat ie toch heel de tuin mee in orde gemaakt heeft!

 22. Wat een leuke verrassing voor de kids en leuk om de reacties te zien.

  Hier zou ik meerdere mensen blij mee willen maken:
  – mijn man omdat hij zon goede steun was toen onze 2e dochter werd geboren (8 dagen geleden) en hij zon goede vader is voor onze beide dochters
  – mijn ouders omdat ze heel veel voor ons doen. Mijn vader heeft heeft veel klusjes gedaan en gezorgd dat alles netjes was voordat onze 2e spruit er was en mijn moeder heeft super geholpen met het huishouden. Ook zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: