Functionele vaderdagtip: een leren kaarthouder

Vaderdag komt er weer aan. In Nederland en België met een week verschil en in het Antwerpse is het al even achter de rug. Nu hoor ik van veel mensen dat ze het moeilijker vinden om een leuk cadeautje voor een man te kiezen dan voor een vrouw.

Ik behoor ook tot die groep. Meestal komt het er op neer dat de Wederhelft zelf iets uitzoekt. Een boek, iets voor het wielrennen of mountainbiken of iets functioneel voor de tuin. Is dat erg? Nee. Is dat leuk? Ook niet bepaald.

smartphoto, leer, leather

Dit jaar wou ik het anders aanpakken en koos ik samen met de kinderen een kaarthouder uit. Eentje ter vervanging van de portefeuille die hij al bij zich draagt van uit zijn studententijd geloof ik. Zo’n kaarthouder is super handig. Wij zijn zo van die mensen die nooit veel bij hebben, maar enkel een bankkaart, rijbewijs en identiteitskaart (en misschien 5€ ‘voor het geval dat’) Geen nood meer aan zo’n logge portefeuille dus.

Wij kozen een leren exemplaar uit bij Smartphoto en lieten die bedrukken met de “R”. Toen we de kaarthouder ontvingen, bleek die niet bedrukt te zijn, maar stond de letter er in gelaserd, echt een meerwaarde! De gelaserde letter kan immers niet vervagen en het benadrukt ook nog eens de textuur van het leer.

Wil je ook een gepersonaliseerd vaderdagcadeautje maken, dan kun je best dit weekend aan de slag gaan, dan heb je alles nog op tijd in huis.

Hoe vieren jullie Vaderdag? Welke originele cadeautjes hebben jullie ooit al voorzien voor de mannen in jullie leven?

 

PS.: Mocht je je afvragen waarom ik dit cadeautje al kan fotograferen en daarmee misschien de verrassing verklap voor de Wederhelft? Wel, wij gaven deze kaarthouder al voor zijn verjaardag op 13 mei. Wat hij nog meer krijgt voor Vaderdag, dat blijft echt nog een verrassing 😉

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: