Sneeuw in de zomer //WIN//

Sneeuw in de zomer, het kan. Tenminste, dat beweert het reclamespotje dat onze jongste zoon tussen twee filmpjes door op YouTube te zien kreeg.

Glibbi Snoball van Simba, mama!”.  Niemand die nu nog kan zeggen dat reclame geen impact heeft.

glibbi

Maar goed, sneeuw in de zomer dus.  De Glibbi Snoball beweert dat het mogelijk is. Toen we de mogelijkheid kregen om het te testen, aarzelden we dan ook niet.

Het concept

Het idee is dat je een zakje poeder oplost in koud water, er ‘sneeuw’ ontstaat en je met ongeveer 60 sneeuwballen een heus sneeuwballengevecht kunt houden.

De praktijk

In de praktijk gooide ik alle poeder in een emmer en deed er koud water bij. Ok, op het gevoel, dus wellicht iets te veel water. Feit was dat we echt geen sneeuw kregen, maar een soort van slijmerige substantie die overigens wel heel erg lekker rook.

glibbi

De kinderen lieten het niet aan hun hart komen en begonnen een slijmgevecht te houden. De smurrie werd over en weer gegooid en na een kwartiertje was de emmer leeg.

Ok dan…

Ze hebben zich vermaakt, dat is zeker. Ik bedoel, met glibber naar elkaar gooien en kliederen, beter wordt het niet he. De kinderen vonden het dan ook helemaal niet erg dat er geen echte sneeuwballen gemaakt konden worden.

Zelf vond ik het vrij absurd. Ik snap het plezier wel, maar zou het marketing-wise dan niet als sneeuwballengevecht verkopen maar als slimefight.  Gegarandeerd ook een succes! Kom maar op met die bonus 😉

Voor de bezorgde ouders onder ons:  Het slijm laat absoluut geen vlekken na op kledij en is makkelijk uit te wassen, zeker een pluspunt. De smurrie wordt wel super glad, dus laat je kinderen er mee spelen op gras of een zachte ondergrond, want ze glijden zeker uit.

Het goedje lost van zelf op trouwens, erg handig!

snoball, glibbi

 

Ben je benieuwd geworden naar de Glibbi Snoball?  Doe dan mee aan de giveaway, ik mag namelijk een pakje, goed voor 60 sneeuwballen, weggeven. Laat je me vooral ook weten of het jullie wel gelukt is?

Wil je wel iets met slijm, maar niet in je tuin, dan kun je gaan voor de Glibby Badpret. Deze testten we twee jaar geleden al, de review nalezen kan *hier*.

Hoe deelnemen?

Laat een reactie na onder deze blogpost en laat me weten tegen wie je wel eens een sneeuwbal zou willen gooien.

Deze blogpost delen op Facebook is een extra kans.

Deelnemen kan tot zondag 27 mei 18u.  De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina.

glibbi

Related Posts

8 Comments

  1. Ik wil graag een sneeuwbal naar mijn man gooien, ook mama en papa houden hier immers van een sneeuwballengevechtje.

  2. Een waterbalon gevecht vinden we echt geweldig. Vooral mijn vriend opwachten na zijn werk?. Dus dit zal ook wel in de smaak vallen! Of het nu slijm of sneeuw is.

  3. We hebben em vanmiddag getest. Ik vond dat het aanvoelde als de vulling van een pamper! Ik zal dat maar niet in mijn review zetten zeker? ?

  4. Een sneeuwballen- of slijmgevecht zal hier zeker wel in de smaak vallen! Zou het graag eens proberen, ben benieuwd of wij wel sneeuwballen krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: