Mijn 12 van 2017

Elk jaar kun je via Instagram een overzicht krijgen van de 9 foto’s die het meeste “likes” kregen.  Dit zijn niet per sé de foto’s die voor mij de toppers waren. Zo dacht ook Josefien er over, en zij inspireerde me tot het maken van een overzicht van mijn 12 topfoto’s van 2017. Geen picture perfect foto’s, maar de foto’s die de meeste herinneringen oproepen.

Bij deze dus, mijn 12 warmste foto’s van 2017:

Januari

De drukke januarimaand eindigde met een weekendje weg naar Brussel. Wij met z’n zessen. Lekkere hapjes, drankjes en voorleesverhalen. Meer moest dat niet zijn.

novotel, novotelfamily

 

Februari

Februari is een feestmaand. Onze jongste twee zijn dan immers jarig en dat betekent groot feest. Daarnaast viel in 2017 carnaval ook in februari en dat laten we niet aan ons voorbij gaan natuurlijk.  Daarom in februari niet 1 maar 2 foto’s.  #keuzestress

kozi, verjaardag, twins

carnaval weert

 

Maart

Maart, dat draaide rond de skivakantie. Toch koos ik geen sneeuwfoto, maar een foto van op de heenreis. Onze jongste twee die perfect het uitgelaten gevoel dat zo’n vakantie bij ons oproept weergeven. IMG_0280

April

April, dat was de maand van de eerste ijsjes, van paaseitjes rapen en buitenspeeldag.

buitenspeeldag

 

Mei

De Wederhelft werd 40, een mijlpaal. Zijn 40ste verjaardag was meteen ook de start van onze eigen zaak, dus het was een maand vol symboliek, feestjes en leutigheid.  IMG_8177

Juni

De laatste maand voor de grote vakantie, traditioneel gevuld met schooluitstapjes, vrije dagen en al veel buitenspeelmomenten. Maar ook de maand van het reikhalzend uitkijken naar de grote vakantie. We genoten al van een weekendje weg en hielden het vakantiegevoel de hele maand vast. De roofvogelshow in Duitsland, dat was in ieder geval eentje in de rij van “creating memories”, daar hebben de kinderen het nu nog over.IMG_2648

 

Juli

In juli gingen we voor het eerst op buitenlandse zomervakantie. We roadtripten van Oostenrijk naar Italië en Duitsland. Zo keihard de max. Wij genoten, de kinderen genoten en ze maakten weer ontwikkelingssprongen dat het niet meer normaal was. En die bergen jong, dat is het lang leven…

IMG_4151

Augustus

Augustus, dat was nog een maand nagenieten van de vakantie en vol goede moed de zwemlessen weer aanvatten. Het ene kind volgde ze al iets enthousiaster dan het andere kind, maar gelukkig was er nog altijd energie voor zotte kuren in de kleedkamers!

IMG_4515

September

Terug naar school, maar met een rustige opstart. Op werkvlak was het meteen knallen, 2 beurzen draaien en veel weg zijn van thuis. Gelukkig werden mijn dagen een stuk vrolijker door spontane foto’s die ik doorgestuurd kreeg.

2017-09-28 17.23.51

Oktober

Oktober was een maand vol feest, want onze oudste dochter werd al weer 6 en dat vierden we uitbundig. Eind oktober vierden we dan weer de 40ste verjaardag van de beste vriend van de Wederhelft in Zwitserland. Een onverwacht snoepreisje als het ware. Deze foto van op een tussenstop, een genietend kind, nonchalant hangend in een speeltoestel, daar krijg ik het warm van.

25674789_10156148826464235_78476339_o

November

De dagen werden korter, er werden plannen gemaakt voor de kerstfoto’s en er werd duchtig afgeteld naar Sinterklaas. Ik kneep er met de jongste drie op een middag tussenuit om  naar de première van de nieuwste Barbie-film te gaan. En ja hoor, roze prinsessenjurken en glitterstafjes, meer was er niet nodig om de dochters de middag van hun leven te bezorgen!25855953_10156148838589235_2079577535_o

December

De laatste maand van het jaar en nog net niet helemaal voorbij. Voor mij een aparte maand, de maand waarin ik mijn laatste werkdag had bij mijn vorige werkgever, de maand waarin ik onverwacht 2 weken “in between jobs” zit.  Het heeft al deugd gedaan, deze afgelopen paar dagen. We maakten er een maand van met veel huiselijkheid, spelletjes, knutselen en voor de open haard zitten. En er waren dansoptredens, die met volle overgave gegeven werden.

25829840_10156148860874235_559683877_o

 

 

Wat is jullie warmste foto van 2017?

Related Posts

1 Comment

  1. Heel leuk overzicht! Ik ben erover aan het denken om later deze week iets gelijkaardig te doen want die best nine zijn inderdaad niet noodzakelijk mijn 12 favoriete foto’s 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: