Logeren in het Novotel : 5 hoogtepunten volgens de kinderen

Een nachtje logeren in een hotel. Ik kan er zo keihard van genieten. Je heel even laten onderdompelen in het gevoel van luxe, voetjes onder tafel schuiven en een extreem donzig donsdeken. Het leuke is dat onze kinderen ondertussen op een leeftijd gekomen zijn dat ze dat ook weten te appreciëren.

Een paar weken geleden mochten we gaan overnachten bij het Novotel in Brussel om er een workshop rond voorlezen te volgen (waarover komende week meer).

novotel, logeren, brussel
picture by Julia Pelealu – Plein Couleur

Onze kinderen delen graag hun 5 hoogtepunten met jullie.

1. De regendouche

Wij hebben thuis nog steeds een douche in bad. Niets mis mee, maar dat kan niet op tegen een heuse regendouche natuurlijk. Daar waar ze thuis nog al eens moord en brand durven te schreeuwen als er een druppel water in hun ogen dreigt te komen, zo enthousiast staan ze dansend onder de regendouche. douche, novotel, brussel

2. De pyjamaparty

Novotel mikt echt op families en dat merk je aan de kamers. Wij kregen twee communicerende kamers ter beschikking gesteld. Wij waren voorbereid op 1 volwassene en 2 kinderen per kamer,  maar niets was minder waar. De kinderen mochten alle vier samen slapen en wij hadden een kamer voor onszelf. Kinderen zotcontent, wij ook. logeren, novotel

3. Wafels bij het ontbijt

When in Brussels… Juist. Dan eet je wafels. Bij het ontbijt. Met poedersuiker en chocoladesaus. Beter nog, je eet ze niet alleen, je mag ze ook zelf warm maken, hoe cool is dat!novotel, ontbijt, wafels

4. Het zwembad

Ik had het eerlijkgezegd niet verwacht, een zwembad in een hotel dat in hartje Brussel ligt. Het was dus wel het geval en we hebben er gretig gebruik van gemaakt. Het zwembad maakt eigenlijk deel uit van de wellness, dus de temperatuur was tropisch. Ideaal voor onze kinderen, die eerder gewend zijn aan tochtige kleedhokjes en een watertemperatuur die net iets te koud is om echt gezellig te zijn. Los van de zalige temperatuur, was het zwembad ideaal voor kinderen. Het was immers nergens dieper dan 90 cm.novotel, logeren, zwembad

5. De haardroger

Nog zo’n item dat we thuis niet hebben. Onze meisjes ontpopten zich tot professionele spiegelkijksters en droogden hun haren als nooit te voren.haardroger, novotel

 

Om maar te zeggen, we beleefden een topweekend. We genoten zo van het hotel dat we Brussel niet meer in trokken. *Hier* kun je lezen wat onze kinderen vorig jaar zo leuk vonden aan Brussel.

 

Wij verbleven op uitnodiging in het Novotel Centre Tour Noir. Het enthousiasme van onze kinderen is uiteraard oprecht en werd niet beïnvloed door deze samenwerking. Zelf zijn we al langer fan van logeren in het Novotel. Zo verbleven wij vorig jaar ook al in het Novotel in Hauconcourt en dat beviel zo dat we dit dit jaar op de terugweg van de skivakantie opnieuw gaan doen.

Related Posts

4 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: