Omdat echte post krijgen speciaal blijft + kortingscode

Jullie zullen het ook wel kennen, denk ik. Iemand is jarig, je krijgt een melding via Facebook en je stuurt snel een berichtje via datzelfde medium. De wensen zijn niet minder welgemeend, maar toch net ietsjes onpersoonlijker.

Groot was dan ook de blijdschap op de gezichten van onze jongste twee toen ze echte verjaardagspost in de brievenbus vonden! Tuurlijk, ze hadden van een aantal klasgenootjes en de opa’s en oma’s wel een kaartje ontvangen, maar zo een pakketje in de bus, dat was wel heel speciaal. 

Je had die oogjes moeten zien fonkelen. De afterschool-vermoeidheid was in een keer verdwenen! Met gretige vingertjes scheurden ze het papier van de box en na wat geprul kregen ze het doosje ook echt open. post

Onze dochter legde onmiddellijk beslag op het – overigens ongelofelijk heerlijk geurende – zeepje en onze zoon had meteen door dat die twee repen chocolade waren. Je bent jarig of je bent het niet, dus de chocolade werd opgegeten.

Ondertussen kregen ze ook de ballonnen in de gaten. Wat is dat toch met kinderen en ballonnen trouwens, wat een aantrekkingskracht!  post, kozi

De kaarsjes waren een goed excuus om nog eens te zingen voor onze jarigen en de laatste taartkruimels werden in stijl weggeveegd met een bijpassend servetje.

kozi

Om maar te zeggen, een pakje in de bus krijgen, dat doet iets met een mens. Het geeft je het gevoel dat iemand echt speciaal aan jou gedacht heeft en moeite deed om iets uit te zoeken. Het creëert een instant vrolijk gevoel. Terwijl ik dit nu neerschrijf, besef ik dat ik het zelf ook vaker wil doen, een kaartje of een attentie per post opsturen. Ik denk dat ik daar maar eens mijn project voor 2017 van maak!

Onze kinderen kregen de box opgestuurd van Karen. Zij heeft in Nossegem een super gezellige winkel. Bij Kozi kun je terecht voor originele cadeautjes en voor leuke hebbedingetjes voor jezelf. Niet alleen is het een winkel waar je kunt rondsnuisteren en iedere keer weer iets nieuws ontdekken, je krijgt er de toffe babbel gratis bij. Jullie weten ondertussen dat ik grote bewondering heb voor mensen die hun hart gevolgd zijn en een eigen zaak uit de grond gestampt hebben. Wel dat is hier zeker ook het geval. Mocht je nu niet meteen in de buurt van Nossegem komen, dan vind je alle producten ook terug op de webshop.

Mijn favorieten, naast de boxen? De Boc’n’Roll, maar ook de originele fietsmok en het uiterst knuffelbare eekhoorn nachtlampjekozi, post, webshop

Krijg je ook al zin om iemand blij te maken met een pakketje? Of zoek je iets nieuws om je interieur op te fleuren? Dan heb ik goed nieuws. Met de kortingscode COMPLEETGELUK krijg je 10% korting bij je aankoop. De code is geldig bij een aankoop van minimaal 25 euro en je kunt hem gebruiken tot 12 maart. 

Veel shopplezier!

 

 

 

Related Posts

1 Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: