CompleetGeluk shopt #2: Bounce-In Turnhout

Tegenwoordig kopen we steeds vaker online. Het is ook makkelijk natuurlijk. Van uit je luie zetel je winkelmandje vullen, klikken, prijzen vergelijken en bestellen. Hoogstens een dag of twee later staat de koerier aan de deur met je spulletjes. Handiger kan het niet, toch?

En toch, toch hou ik er nog steeds meer van om eerst iets vast te nemen. Ik wil de stof van een kledingstuk voelen, zien hoe groot dat lampje nu in werkelijkheid is. Een gesprek aanknopen met de vrouw of man die zijn hart en ziel in een zaak stopt. Daarom vanaf nu af en toe op de blog een “CompleetGeluk shopt”, over winkels die echt de moeite waard zijn om fysiek eens langs te gaan! 

Afgelopen week ontdekte ik, opnieuw in Turnhout, een winkel die het beste van online en offline combineert.

bounce in turnhout

Bounce-In, een pop-up concept store voor kidsfashion en – lifestyle, is een platform voor webshops die de handen in elkaar slaan om ook een fysieke winkel te hebben. Drijvende kracht achter dit project is Chantal, de eigenares van de webshop Moms to the Max. Zij bracht een 12 collega-webshops samen onder 1 dak. Allemaal verschillend en toch met een grote samenhang.

bounce-in-overview

Mijn favorieten?  De cactus-dienbladen van Trayble, de grijze sweaters met geometrische flamingo’s van Grey (zowel voor de dochters als voor mij – hoera!), de pure juwelen van In de witte lak en de houten puzzels van bij Fabrique Magique.

 

bounce in turnhoutAls je naar de Bounce-in gaat, kijk je je ogen uit. Het staat er vol met mooie hebbedingetjes, originele decoratiespullen en mooie kledij. Neem dus zeker de tijd om alles te ontdekken.

 

 

 

Alle informatie betreffende openingsuren en dergelijke meer vind je *hier* of *hier*. De conceptstore blijft geopend tot 31 juli, snel langsgaan is de boodschap dus!

 

 

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: