CompleetGeluk shopt #1: Butik Grafik – Turnhout

Tegenwoordig kopen we steeds vaker online. Het is ook makkelijk natuurlijk. Van uit je luie zetel je winkelmandje vullen, klikken, prijzen vergelijken en bestellen. Hoogstens een dag of twee later staat de koerier aan de deur met je spulletjes. Handiger kan het niet, toch?

En toch, toch hou ik er nog steeds meer van om eerst iets vast te nemen. Ik wil de stof van een kledingstuk voelen, zien hoe groot dat lampje nu in werkelijkheid is. Een gesprek aanknopen met de vrouw of man die zijn hart en ziel in een zaak stopt. Daarom vanaf nu af en toe op de blog een “CompleetGeluk shopt”, over winkels die echt de moeite waard zijn om fysiek eens langs te gaan! 

Turnhout maakte op mij de afgelopen jaren niet echt een hippe indruk. Je kunt er best leuk winkelen, maar op gebied van decoratie of originele geschenkjes, bleef je wat op je honger zitten.

Daar kwam in november verandering in. Midden in het centrum opende Butik Grafik haar deuren.

butik grafik turnhout

 

Butik Grafik ontstond in het creatieve brein van Tine en Elke, twee grafisch ontwerpsters. In hun winkel verkopen ze originele interieurspullen, decoratie voor kinderkamers en allerlei hoogst aantrekkelijke hebbedingetjes. Terwijl je rondneust, kun je bovendien genieten van een kop koffie. Butik Grafik is immers ook een koffiebar.

butik grafik turnhout

Mijn favorieten in de winkel?  De fantastische poppen van Hutsepot,  de vriendenboekjes en invulboeken van Stratier en de Turbo Kleurplaten van Makii.

butik grafik

Bij beter weer worden tafels en stoelen buiten gezet. Koffie en een tijdschrift, klinkt goed, toch?

Bovendien worden er in de toekomst creatieve workshops georganiseerd, voor kinderen en volwassenen, daar ben ik alvast ook heel benieuwd naar!

 

Zin gekregen om zelf een kijkje te gaan nemen?  *Hier* vind je alle nodige informatie terug.

 

Related Posts

2 Comments

  1. Lang geleden dat ik nog daar geweest ben… heb er ooit een tijdje gewerkt en vond het wel een leuke stad om tijdens de middagpauze eens een paar winkeltjes te bezoeken 🙂 ’t Ziet er een heel tof winkeltje uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: