Dopper: de ideale drinkfles!

Ik kreeg naar aanleiding van een foto uit een van mijn vorige blogposts een behoorlijk aantal vragen over onze drinkflessen. Tijd voor een blogpost over onze Doppers.

Wij gebruiken al erg lang herbruikbare drinkflessen voor daguitstappen, mee naar school of kantoor etc.  Tot nu toe gebruikten we altijd die van Klean Kanteen. We zijn er ook erg tevreden van, maar het enige nadeel is dat ze behoorlijk zwaar zijn, ook wanneer ze leeg zijn. Bovendien hadden onze kinderen nood aan een groter model, dus tijd om uit te kijken naar iets nieuws.

Nu ik in Nederland werk, ontdekte ik dat onderhand iedereen hier rondloopt met een Dopper. Niet veel later ging ik overstag. Doppers zijn drinkflessen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, die 100% recycleerbaar zijn en vrij van schadelijke stoffen en weekmakers zijn.

drinkfles

Dopper heeft 3 missies:

1. Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten.

2. Het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater.

3. Toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld.

Koop je een Dopper, dan gaat een deel van de opbrengst naar de Dopper foundation, die hard ijvert om bovenstaande missies tot uitvoering te brengen.

De flessen zijn licht, handig in gebruik en bestaan in veel vrolijke kleuren zodat ieder gezinslid/collega een andere kleur kan kiezen. Vind je de standaard dop minder handig, dan kun je ook opteren voor een sportdop.

 

Een Dopper gebruik je voor kraantjeswater, iets wat in onze landen perfect mogelijk is. Geen nood dus om flessen water te kopen, echt niet.

Een duurzame drinkfles, makkelijk in gebruik én onderhoud kopen en meteen ook nog een steentje bijdragen aan het verminderen van de plastic soup? Met Dopper kan het! Wij zijn in ieder geval helemaal overtuigd. Klik hier om je Dopper meteen te bestellen.

*Wij kochten onze 6 Doppers helemaal zelf. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit en de filosofie achter het product helemaal volgen.*

Related Posts

4 Comments

   1. Superleuk. Hier zijn we ook op zoek naar een drinkfles groter dan 200ml. Voorlopig dus met drinkflessen en extra bijvulfles opstap
    Hou van al de kleurtjes.
    Maar had idd ook graag geweten of die sportdop niet begint te lekken na een tijd. Mijn 3 jongens zijn nogal… euh… te druk met spelen en ontdekken dat een dop afdraaien, leegdrinken en weer goed dichtdraaien te veel moeite zal zijn vrees ik. (lees: ze zijn gemakszuchtig 🙂 )

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: