Black Friday: mijn favoriete aanbiedingen

Black Friday, de dag na Thanksgiving waar we jarenlang van dachten dat het “only in America” was. Ondertussen is het in België net zo’n hype als in Amerika en dat is ook niet zo vreemd, want je kunt echt mega koopjes doen natuurlijk.

Hoewel wij als gezin zoveel mogelijk bij kleinere ondernemers proberen te kopen, zijn wij – en onze portemonnee – ook niet ongevoelig voor scherpe aanbiedingen. Daarom 5 tips voor de grote en minder grote webshops waar je echt koopjes kunt doen vanaf middernacht.

Hunkemöller

Ik kreeg een tijdje geleden een pyjama (of een huispak, zoals dat zo mooi heet) uit deze winkel. Als ik kon, ik trok hem niet meer uit. Gemaakt van een heerlijk zacht stofje, net perfect warm genoeg en met schattige pinguïns op. Bovendien ziet hij er, na ondertussen 5 keer in de was, nog steeds als nieuw uit! Ohja, en schaf jezelf ook van die anti-slip sokken aan. Heerlijk. En de Wederhelft is ook blij dat hij ’s nachts geen ijsklompjes meer tegen zijn lijf geduwd krijgt.

Ontdek hier de Black Friday deals van Hunkemöller, want hoera!  25% korting op de hele collectie!

Smartphoto

Nog steeds mijn favoriete aanbieder van kalenders en andere fotocadeaus. Morgen onder andere 40% korting op kalenders. Nu 2019 met rasse schreden nadert, het ideale moment om eentje te bestellen. Wij gaan dit jaar voor het eerst voor een familieplanner. Benieuwd of het meer overzicht zal bieden nu ieder gezinslid steeds meer aparte activiteiten heeft.

kalender, smartphoto

Ontdek hier de Black Friday deals van Smartphoto

The Green Style

Onze eigen webshop, uiteraard. Vanaf middernacht tot zondagavond middernacht krijg je 25% korting en gratis verzending met de code BLACKWEEKEND. Het ideale moment om je verzorgingsproducten opnieuw aan te vullen en originele eindejaarsgeschenken te scoren.


Kid Store

De (web-)shop voor coole kinderkleding. Een sprankelende eindejaarsoutfit nodig, stoere jongens- of meisjeskleding? Hier ben je echt aan het juiste adres. Check zeker Mim-Pi voor de meisjes, zo mooi!

kid-store

Ontdek hier de Black Friday deals tot -30%!

Hout en Spel

Als je het mij vraagt dé webshop voor origineel en leerrijk speelgoed. Misschien niet meteen merken die je direct herkent, maar altijd topkwaliteit. Gerund door de mama van een groot gezin, dat maakt het voor mij nog weer net wat herkenbaarder en persoonlijker.

Ontdek hier alle Black Friday deals die doorlopen tot 26 november!

 

Uiteraard zijn er nog zoveel andere leuke (web)shops met en zonder aanbiedingen de komende dagen. Heb je goede tips, deel ze zeker in de reacties!

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: