CompleetGeluk shopt #3: Kid-Store Lille

Toen ik afgelopen weken dringend voor onze oudste zoon kleren moest kopen, wegens een gigantische groeispurt in combinatie met plots dalende temperaturen, besloot hij zelf mee te kiezen. Meer nog, hij wist exact wat hij wou: een t-shirt van zijn nieuwe favoriete helden van LEGO Ninjago.  kid store, lille, lego ninjagoGeen Cars meer (hoera), geen Studio100 meer (nog meer hoera), maar LEGO-wear? Ik was eerlijk gezegd nog niet meteen mee. Maar hé, blije kinderen = een blije mama, dus we gingen toch op zoek.

Een vriendin tipte mij over een winkel bij ons in het dorp waar ik – schandalig, ik weet het – nog nooit eerder geweest was. Ik reed er met de kinderen heen en we werden heel enthousiast begroet door Pascale, de eigenares van de zaak. De winkel is niet erg groot, maar toch werd er een DUPLO-hoekje gecreëerd voor de kinderen, zodat ik rustig een eerste selectie van kleren kon maken. Daarna koos Kind 1 zonder al te veel twijfelen zijn favoriete stuks uit. Geen last van keuzestress dit keer. kid store, lego, ninjago, pyjama

Bij Kid-Store vind je niet alleen LEGO-wear trouwens. Voor de allerkleinsten vind je er Dirkje, een merk waar ik altijd erg fan van was. Je weet wel, in de tijd dat onze kinders nog mini’s waren.

De meisjes vinden ongetwijfeld hun gading in het super coole Nederlandse merk O’Chill. Felle kleuren, leuke prints en makkelijke stoffen, echt iets voor ons. Wij lieten ons verleiden door de jurk met het hertje. Kind 4 heeft het jurkje nog niet aangehad, de foto’s volgen dus later.

Pacale liet me ook al een sneak peek zien van de nieuwe collecties voor voorjaar en zomer 2017 en dat zag er veelbelovend uit. Opnieuw de herkenbare prints van LEGO-wear, maar ook een nieuw merk, met rustigere kleuren en geometrische prints. Iets om naar uit te kijken!lego legowear

Naast de kledij vind je er ook nog een aantal accessoires. Denk aan brooddozen en drinkflessen van LEGO, maar evengoed ook de superleuke sleutelhangers van Anaïs.

Hoewel ik nog steeds de voorkeur geef aan een bakstenen winkel om te shoppen, is het ook wel erg handig dat Kid-Store een mooie webshop heeft, niet iedereen woont in de buurt van Lille natuurlijk. Duidelijke categorieën, mooie foto’s en voldoende productinfo. Bestellen en afrekenen gaat vlot, het thuis laten bezorgen ongetwijfeld ook.

Kortom, zoek je voor je zoon of dochter kleurrijke spullen met toffe prints, gecombineerd met een aantal basics, dan is dit adres zeker een aanrader. De kledij is kwalitatief erg goed en de service is top. De toffe babbel krijg je er gratis boven op!

Meer informatie over het assortiment, de openingsuren en het adres vind je hier.

kid store lille

*Deze blog werd op geen enkele manier gesponsord, maar werd geschreven uit persoonlijk enthousiasme :-)*

Related Posts

2 Comments

  1. Inderdaad leuke spulletjes met een vriendelijke bediening. Kaithlin heeft het kleedje van o’chill met hertje ook, zo mooi en kleurrijk.Het is inderdaad een gemakkelijk/aangenaam stofje. En wat ziet Roeland er super cool uit. De bewegingen van ninja’s heeft hij ook onder de knie 🙂 .Ze worden zo snel groot.

  2. Wat een leuke ontdekking zo’n winkel in je eigen dorp. En ideaal dat er ook een webshop aan is gekoppeld. Ik heb altijd het idee dat dit de manier is om te overleven als winkel tegenwoordig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: