CompleetGeluk (web)shopt stoere jongenskleding

Ik vind het leuk om voor onze kinderen kleren te kopen, maar ik kan en wil geen fortuinen aan hun garderobe uitgeven. Ze groeien als kool en bovendien zijn wij van het principe dat vuil worden mag, dus kleren zijn hier geen ongelofelijk lang leven beschoren.

Ik kwam in contact met Nathalie en ontdekte zo haar webshop Stoere Jongenskleding.

Wat maakt Stoere Jongenskleding anders dan de zovele andere webshops?

Er zijn ontelbaar veel webshops natuurlijk. Wat ik hier erg fijn vind, is de combinatie van voor mij relatief onbekende merken met budgetvriendelijke prijzen.

Bovendien vond onze jongste zoon meteen spulletjes naar zijn gading, zonder dat er Cars, Paw Patrol of Angry Birds aan te pas kwamen. En hé, een blij kind = een blije mama, ook als het over kledij gaat.knot so bad, lilse bergen

Wat kozen wij?

Of beter: wat koos hij?

Hij ging voor een leuke short van SJK. De voorkant ziet er uit als een jeansshort, maar de achterkant is in joggingstof. Een verrassende combinatie die bovendien erg comfortabel is voor zo’n rondrennende en klauterende 4-jarige.stoere jongenskledij

 

Daarna viel zijn oog op een grijsblauw t-shirt  van KnotSoBad met een octopusprint. Het coole aan dit shirt is dat de print ook op de rug doorloopt. Ik hou ook erg van de V-hals, dat geeft het geheel meteen ook een andere uitstraling.  Ondertussen heeft het shirtje al een 5-tal wasbeurten doorstaan en het ziet er nog steeds als nieuw uit, ik zeg het maar even. KnotSoBad valt aan de ruime kant.knot so bad, octopus knot so bad

 

Als laatste gingen we op zoek naar een sweater, voor de frissere dagen. Onze zoon zit overduidelijk in zijn blauwe fase, dus het moest en zou die kleur worden. Ik viel meteen voor de DUDE-sweater van Riot Club. Dit past echt bij hem, de grootste deugniet van de bende! Dit merk werkt met dubbele maten, de kledij correspondeert met de kleinste maat.riot club, sweater, jongenskleding

Ben je op zoek naar toffe jongenskleding, maar heb je geen zin om met deze temperaturen een drukke winkelstraat te trotseren? Dan is de webshop van Stoere-Jongenskleding.nl echt een aanrader.

Waar kopen jullie meestal kledij voor jullie zonen? Vinden ze het leuk om mee te kiezen of trekken ze gewoon aan wat je voor ze klaar legt?

 

 

 

Related Posts

3 Comments

 1. voorlopig doen die van ons aan wat ik klaarleg. Maar hij houdt wel van kleren winkelen vooral het “ik ben mooi hé” hoort tot zijn favoriete uitspraken.
  De keuze van jullie zoon is alvast uitstekend!

 2. Zijn ‘blauwe periode’ <3
  Dat Tshirt vind ik ook heel mooi. Dude trui wat minder. Maar ik ben klassieker in smaak denk ik.
  Blij dat jullie beiden jullie smaak gevonden hebben. Want hier ook GEEN fan van Angry birds, Spiderman en consoorten.
  Zal ook eens naar de webshop surfen.

  1. Pas op, ze hebben hier wel een heel arsenaal aan Cars, Angry Birds en consoorten – kledij in de kast liggen, ze worden daar gewoon zo erg blij van. Maar steeds vaker vinden we elkaar ergens in het midden 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: