Wanneer je man van fotoshoot doet #hemdvoorhem

Mijn Wederhelft, die is altijd wel enthousiast te krijgen. Hij is er ook altijd als de kippen bij om me te helpen met de blog. Zo ook vanavond, toen er outfitfoto’s genomen moesten worden.

Outfitfoto’s? Maar Annelore toch, nu begeef je je op glad ijs! Ik hoor het jullie denken. En jullie hebben gelijk he. Outfitfoto’s van mij, dat zou niet goed komen. Het ging echter om de Wederhelft. Mijn Wederhelft, die op iedere foto ‘goed pakt’, die nergens met zijn ogen dicht staat en altijd breeduit lijkt te lachen. Ja jong, vlindertjes in de buik, iedere dag weer.

outfit, outfit of the day

Wat ik eigenlijk wil vertellen, is dat hij een tijdje geleden mocht shoppen bij Hemd voor Hem.

Ik schreef al eerder over onze liefde voor Happy Socks, maar ik liet jullie nog niet zijn ‘nette’ outfit zien, ook uitgekozen bij dezelfde webshop.

Net als de vorige keer was de levering precies zoals het moest, was er meer dan genoeg keuze en stonden alle specificaties goed uitgelegd. Kies anders maar eens de perfecte riem online! Voor de rest laat ik de foto’s graag voor zich spreken.

Zo een hemdje, ik hou daar wel van. Dat is vlot en gekleed tegelijkertijd. Op de site staat heel goed aangegeven welk model het beste bij je past. Wil je een recht model, een slim fit of iets met extra armlengte? Allemaal criteria waar je op kunt selecteren. De riem is van zacht nubuck leer, ook weer net iets anders dan de standaard bruine of zwarte riem die hij meestal draagt.

De trui tenslotte, is in een soort van jeansblauw en ideaal voor het tussenseizoen. En met een V-hals. Zoveel mooier dan met een ronde hals, echt waar!

Zijn de mannen in jouw omgeving ook toe aan een vernieuwing van hun garderobe? Dan kun je nu koopjes doen, op de site geldt momenteel dat alles 4 halen, 3 betalen is!

 

 

Related Posts

1 Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: