Ik deed van fashion vandaag en mag ook iets weggeven!

Fashion. Mode. Ooit heel ver van mijn bed, maar de laatste tijd trekt het me steeds meer aan. Misschien omdat we 2 dochters hebben die steeds duidelijker aangeven wat ze wel en vooral niet mooi vinden? In ieder geval, toen ik een uitnodiging kreeg om naar het christmasevent van S. Oliver te gaan, sprak het me direct aan. Een beetje vreemd was het wel, zo in volledige kerstsfeer naar zomerse outfits kijken, maar hé, het was als het ware het beste van twee seizoenen tegelijk.christmas, fashion, s oliver

Ik kende S. Oliver als merk al wel langer. Ik wist alleen niet dat ze ook een kinderkledinglijn hadden. Zei ik al “ooit ver van mijn bed”?  Er is een lijn voor baby’s (maat 50-92),  kids boys and girls (maat 92-140)  en boys and girls (maat 134-176). Mijn interesse ging dus vooral uit naar de Kids-collectie, de maten waar onze kinderen momenteel in zitten.

Een kledingmerk als S. Oliver heeft maar liefst 12 collecties per jaar. 12! Misschien is dat wel de normale gang van zaken, maar ik was toch danig onder de indruk. Wij kregen vandaag uiteraard nog geen 12 collecties te zien, maar een selectie uit wat komt in het voorjaar. En dat zag er goed uit.

Bij de meisjes komen vrij bekende thema’s terug in de kledij. Denk aan flamingo’s, ananassen en glitters. Pailletten all over. Za-lig! fashion, s oliver, ss2017

Ook bepaalde zaken uit de jongenscollectie spraken me aan. Voor het voorjaar werden de ontwerpers geïnspireerd door Cuba. Wie Cuba zegt, zegt auto’s. En sigaren, maar dat is minder geschikt op een kindershirt ;-). Vooral de t-shirts met de fluo accenten en de typische Cubaanse auto’s trokken mijn aandacht. Ik mocht mijn favoriete outfits samenstellen en kwam tot een resultaat waarvan ik denk dat zowel de kinderen als ikzelf tevreden zouden zijn.s oliver, fashion, cuba

 

 

Maar he, de winter is nog niet helemaal begonnen, dus behalve dromen van een lange hete zomer, moeten we vooral zorgen dat onze kinderen het niet koud krijgen. Ik mag daarom 2 super leuke mutsen weggeven. De mutsen zijn donkerblauw en beide maat 53-56. Mocht deze maat je weinig zeggen: ze passen perfect voor onze zoon van bijna 4 en zitten te strak voor onze zesjarige. De mutsen komen uit de jongenscollectie, maar gepimpt met bijvoorbeeld een vrolijke button kunnen ze ook perfect voor meisjes.s oliver, s oliverchristmas

Hoe kun je winnen?  

* Geef een reactie onder deze blog en vul aan:  ” All I want for Christmas is….” 

* Deze blog delen op je eigen Facebookpagina geeft je een extra winkans.

De winactie loopt tot en met zondag 11 december 18.00u. De winnaars worden die avond enkel via Facebook bekend gemaakt. Het is dus handig onze pagina te volgen.

 

Related Posts

9 Comments

  1. all I want for Christmass is een leuke dag met kinderen, aangetrouwde kinderen en kleinkinderen, samen zijn en het heel gezellig maken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: