CompleetGeluk shopt jurken voor zichzelf

Ik kreeg onlangs de vraag waar ik voor mezelf ga shoppen. Euhm. Ik ben niet zo’n shopper, al helemaal niet mee met de mode maar wel heel erg verknocht aan mijn jurken. Maar goed, als iemand vrolijk wordt van mij en de vrolijke prints op mijn jurken, dan wil ik daar best eens een blogpost aan wijden.

Geen “outfit of the day”, maar 3 winkels waar je gegarandeerd slaagt als je een topjurk wilt vinden!  *en nee, jammer genoeg niet gesponsord :-)*playmobil, shopping, jurken

1. A.S. Adventure

De outdoorwinkel is door de jaren heen uitgegroeid tot veel meer dan een ‘kampeerwinkel’. Naast alle ongelofelijk coole tenten, rugzakken en ander moois, hebben ze ondertussen ook een hele afdeling met kleding (niet alleen voor dames, maar ook een ruim assortiment voor heren en kinderen trouwens). Mijn favoriet? King Louie! Voordeel is dat ik weet dat alle jurken in XL mij perfect passen. Het is dus alleen een kwestie van aantrekken en een keuze maken. En ja, dat kiezen is moeilijk, bijna alles wat ze hebben is mooi!

2. Mijn Lievelingskleding in Bergen op Zoom

Ik liep er ooit eens toevallig langs, toen ik onderweg was naar een klantenafspraak. Hoewel ik de naam van de winkel een beetje duf vond, werd mijn aandacht meteen naar de etalage getrokken. Retro, mooie kleurtjes en super leuke prints. Ik liep er binnen en kwam zo’n beetje in een jurkjes-paradijs terecht. Ik had er zo een hele middag kunnen rondneuzen! Zo’n echte fifties-stijl, da’s niets voor mij, maar alle retro prints, dat vind ik dan weer de max. Mijn favoriete merk? Retuned: zwierig, perfect passend, een tikje retro maar niet té.

3. Lola Liza

Te vinden in iedere winkelstraat. Ze hebben meer dan alleen maar jurken, maar dat assortiment- behalve mijn kerstonesie dan –  laat ik wat aan mij voorbij gaan.  De verhouding prijs-kwaliteit is prima. Perfect geschikt voor jurken die in de categorie ‘geschikt-voor-het-werk’ vallen.

jurken

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke winkels online en offline, er zijn de ketens en de exclusievere boetiekjes. Ik vind in bovenstaande 3 winkels echter altijd wat ik in gedachten heb. Dit zorgt er voor dat ik snel en efficiënt kan shoppen, voor mij echt een must.  Dit neemt niet weg dat ik wel nieuwsgierig ben naar nieuwe adresjes. Welke winkels kunnen jullie me aanraden om een vlotte en kleurrijke jurk te vinden?

 

*Foto’s van mijn playmobil-zelve die aan het shoppen is, werden gemaakt met de Playmobil speelset 9078, een winkelcentrum dat ik even van de dochters inpikte —> toptip voor de Sint!*

 

Related Posts

3 Comments

  1. Ik heb niet echt vaste winkels waar ik kleren koop. Het wisselt wat afhankelijk van wat ik nodig heb en in welke stemming ik ben. Maar als ik ga winkelen in Leuven vind ik sowieso wel altijd iets 🙂

  2. Al die winkels zeggen me niet zoveel, vast flink uit de regio voor mij. ?
    Maar mocht je ooit in Rotterdam zijn, dan denk ik dat je bij Movimento wel je hart kunt ophalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: