Posterstore.be: Onze toppers + kortingscode

Ik heb een aantal adressen waar ik graag bestel. Of het nu gaat om gepersonaliseerde fotogeschenken, kindercadeautjes, kalenders,… Noem het op en ik ben behoorlijk trouw aan mijn vaste adresjes. Zo ook als het gaat om posters en kaders voor aan de muur. Omdat we het afgelopen jaar al behoorlijk wat bestelden bij Posterstore (zoek het maar eens terug op de blog, dan zie je een deel van onze keuzes terug), leek het me leuk om eens aan de kinderen te vragen wat ze nu de allerleukste kaders vinden.

Onze jongens verschillen zo hard van elkaar, maar delen een passie voor gamen en heel veel praten over gamen. Hun kamer in Oostenrijk is een soort van mancave aan het worden. De kledingkast staat in onze kamer en zij hebben ruimte voor een tv met Playstation. Voetbal en gamen, dat vat het zo wat samen. Dat én een poster van een oranje VW-busje, omdat Pé en Mé die ook staan hebben en omdat we een plastic versie al jaren bij ons in de auto staan hebben als mascotte tijdens het rijden.

Onze meiden kijken reikhalzend uit naar de winter. Ze willen sneeuw en skiën. En schaatsen en langlaufen en glijden en nog zooooo veel meer. Het verwonderde me dan ook niet dat ze kozen voor een winterprent. De uil en het rendier voor onze dierenvrienden. Nu maar duimen voor een koude winter zodat we ook zelf een paar mooie foto’s kunnen schieten. Al hoop ik niet dat we een uil of rendier van zo dichtbij tegenkomen.

Naast de winterfoto’s zijn ze nog altijd gek op hun “dieren met snoepgoed” – reeks. Die reeks hangt momenteel ook op in hun kamer en vrolijkt, net als vroeger in België, de boel echt op. Vrolijk zonder kinderachtig te zijn, want Virginie is tenslotte 10 geworden vandaag en dan wordt dat een dingetje, zo blijkt.

En ik zelf? Ik blijf gek op alle foto’s met bergtaferelen. De mooie kaders – ik blijf fan van hout maar de metalen lijsten kunnen me ook steeds meer bekoren -. en de super kwaliteit van het papier maken het echt meer dan een gewone poster. Stiekem zat ik deze keer ook al eens te snuffelen tussen alle keukenfoto’s om inspiratie op te doen voor later in onze ontbijtruimte. Nee, we hebben nog geen pand, maar ooit komt het wel, en dan heb ik het in gedachten al helemaal ingericht. 

Mijn favoriet. De foto bedoel ik, niet het kind. Die vind ik alle vier even leuk 🙂

Maar goed, ik ben zo enthousiast dat ik jullie ook een kortingscode aan mag bieden. Met de code compleetgeluk45 krijg je t.e.m. 20 oktober 2021 maar liefst 45% korting op alle posters (excl Selection). Het ideale moment om al cadeautjes in te slaan voor 6 december – want wat moet je met al dat speelgoed? – of de eindejaarsfeesten. Je hoeft niet bang te zijn dat iets beschadigd aankomt, zelfs helemaal tot in Oostenrijk werd het zonder problemen geleverd. Alles zit perfect ingepakt, met extra bescherming rond de hoekjes van de kaders en in stevig karton, zodat het tegen een stootje tijdens het transport kan.

Laat je weten wat je gekozen hebt?

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: