Haal vrolijkheid in huis! + kortingscode

Haal positiviteit in huis. Een bos bloemen, nieuwe kaarsen, een kader aan de muur.  Kleur in deze donkere dagen, humor, vrolijkheid. Immers, het is niet omdat er geen bezoek over de vloer komt dat je het binnen in huis niet gezellig moet maken. Integendeel. Zorg net nu dat je huis een rustpunt is, een plek waar je prikkels kunt verwerken en afblokken als het nodig is. Vooral een plek waar jij en je huisgenoten graag zijn, alleen of samen.

desenio

Onze kinderen baalden er de afgelopen dagen enorm van dat allerlei activiteiten geschrapt werden. Schooluitstappen, zwemlessen, muurklimmen, voetbal, verjaardagsfeestjes…  Geen onoverkomelijke zaken maar wel activiteiten die ze met super veel enthousiasme beoefenen elke week. Ze snappen het absoluut, maar er zijn toch wat traantjes gevloeid hier en daar. En dat mag. Het is voor ons al niet evident, heel die Corona pandemie, laat staan voor een kind.

We proberen daarom elke dag nog meer quality time samen te hebben. Na het werk en school spelen we gezelschapsspelletjes bij de open haard,  we kijken een film en raden fanatiek mee met The Masked Singer, knutselen,…

Iedere morgen beginnen we met een blik op een vrolijke panda, giraf of kaketoeIs dat een kaketoe eigenlijk? Correct me if i’m wrong. Ook King Julian – jep, Madagascar-fans hier –  met zijn ijsje tovert iedere keer weer een glimlach op hun gezicht. De vrolijkerds hangen in de gang en op de slaapkamers, dus we kunnen ze ieder moment van de dag zien. Wij bestelden ze in het formaat 21×30 en bestelden er nog een aantal op postkaartformaat (13 x 18) om naar vriendjes en vriendinnetjes op te sturen. Kwestie van het blije gevoel verder te verspreiden.

Kleine dingen maken nu echt het verschil. Samen een chocomelk drinken in de zetel. Eindelijk tijd nemen om die meubels eens van plaats te verwisselen en zo een heel nieuw interieur te krijgen. Vergeten gezelschapsspelletjes uit de kast halen. Nagels lakken in allerlei glitterkleuren.

We komen hier wel door. Samen. Met elkaar en voor elkaar. Het zal een jaar zijn waarover we later aan onze kleinkinderen gaan vertellen. “Mémé, vertel nog een keer over 2020, toen jullie allemaal in jullie kot moesten blijven? ” En dan pak ik het kadertje van de giraf met haar kauwgom er bij en begin te vertellen. 🙂

desenio, vrolijkheid

Wil je zelf ook je interieur opfleuren? Dan heb ik goed nieuws. Van 3 t.e.m. 5 november krijg je 25% korting op posters bij Desenio (m.u.v. handpicked en gerpersonaliseerd). Gebruik hiervoor de code COMPLEETGELUK.  Tip: scoor nu al je eindejaarscadeautjes voor een leuke prijs!

 

Deze blogpost kwam tot stand in het kader – haha woordgrapje – van een samenwerking, maar beïnvloedde mijn mening en keuze van artikelen zeker niet. We waren tevreden van levertermijn, kwaliteit en opvolging en kunnen deze webshop dan ook zonder enige twijfel aanraden!

 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: