Posterstore.be: van kinder- naar grotemeidenkamer

Een aantal weken geleden liet ik jullie zien dat onze woonkamer een hele nieuwe uitstraling kreeg door een een heuse fotowand te maken. Onze dochter was er helemaal wild van en wist meteen wat ze voor haar verjaardag zou vragen: posters om haar kamer op te fleuren. Benieuwd wat ze gekozen heeft?

Onze meid is 9 geworden en plots maken prinsessen en babyroze plaats voor ‘grotemeidendingen’. Al blijft ze altijd mijn kleine meisje hoor, dat zal nooit veranderen! 9 jaar, dat is zo de leeftijd waarop ze geen kindje, maar ook nog geen puber is, gelukkig maar. Op sommige momenten speelt ze vol overgave met haar poppen en glitterstiften, op andere momenten wil ze YouTuber worden en neemt ze TikTok-filmpjes op.

Toen we de mogelijkheden overliepen, zag je dat ook terug in haar keuze. Zonder twijfelen moesten we selecteren op Illustraties en Abstract. Foto’s vond ze leuk, maar de getekende posters vond ze nóg leuker. Het werd dus een mix van romantische bloemen in zachtroze kleuren, een dromenvanger en ook voor haar een quote. Alles lieflijk en zacht en heel meisjesachtig, maar zeker niet kinderachtig. Precies wat ze wou dus.

Voor het kader twijfelde ik tussen wit – bijpassend bij haar witte meubels –  of eiken – want hout is altijd mooi – .  We kozen voor eiken om het geheel een warmere uitstraling te geven. Bovendien had ze al een heel leuk fotolijstje van haar meter gekregen, ook in een eiken kader, en die past nu perfect in de wand. Zo wordt het geheel nog persoonlijker.

We hadden de bestelling al na 2 dagen in huis, wederom heel stevig verpakt. De eikenhouten lijsten zijn warm van kleur en maken het geheel echt af. De getekende posters, zoals die met de dromenvanger en de veren, komen door de lijst nog beter tot hun recht, omdat dezelfde kleurtonen van de lijst ook in de tekening voorkomen. Door het kwalitatieve matte papier lijkt het net alsof je een echte tekening inlijst en geen print.

Het leuke aan de close-up foto van de veertjes is dan weer dat je het zowel horizontaal als verticaal op kunt hangen. Beide richtingen zijn even mooi, dus het is even kijken hoe het in het geheel past.

Nu zijn de muren van de kamer nog knalroze geschilderd, maar in het nieuwe huis gaan we voor witte muren, met mooie accessoires om kleurrijke accenten te creëren. De fotowand  in Virginie haar kamer zal in ieder geval een blikvanger worden!

En de quote? Ja, die moest er ook zeker bij.  At the end of the day, your feet should be dirty, your hear messy and your eyes sparkling. Iets wat we te snel vergeten en verleren wanneer we opgroeien terwijl het echt zó waar is!

quote

Nu komt de volgende uitdaging er aan. Onze jongens willen ook iets leuks op hun kamer. Op de een of andere manier vind ik het voor hen moeilijker kiezen. Hoe pakken de jongensmama’s en -papa’s het hier aan? Wat hangt er bij jullie jongens aan de muur van de slaapkamer?

 

En en en: In samenwerking met Posterstore.be mag ik jullie opnieuw een kortingscode aanbieden, hoe tof is dat? Met de code 17oktober krijg je maar liefst 35% korting op je bestelling posters (excl. Selection). De code is geldig t.e.m. 17 november 2020.  Ik ben heel benieuwd naar jullie fotowanden! 

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: