Posterstore.be : nieuwe sfeer in de woonkamer

Ken je dat gevoel dat je soms acuut – meteen, nu, liever gisteren dan vandaag – je interieur helemaal wilt vernieuwen? Ik heb dat van mijn moeder. Die wilt van tijd tot tijd ook eens met de meubels slepen en zo. Het verschil tussen mijn moeder en ik is dat zij het tot een goed einde brengt en dat ik halverwege in paniek sla, geen overzicht meer heb en wacht tot iemand de bende oplost. Tsja, elk zijn talent zeker 😉 ? In ieder geval, wanneer ik nu iets wil veranderen, dan is dat meer posters en foto’s vervangen en de kussens anders schikken. Minder drastisch en goed te overzien.  Poster Store begrijpt mensen zoals ik en ik mocht bij hen dan ook een mooie set Natuur posters uitzoeken voor onze woonkamer.

Posters? Ik hoor het je al denken. Je bent toch geen 16-jarige puber meer met posters aan de muur? Nee, dat klopt. Ik ben zelfs geen 2×16 meer, maar dat volledig terzijde. Ik ben inderdaad de fase waarbij ik posters aan de muur plakte met tape en dan smachtend naar Kurt Cobain zat te kijken voorbij. Dit is iets totaal anders. Dit zijn prints op kwalitatief duurzaam geproduceerd papier. Niet van dat glanzende papier dat weerkaatst wanneer er licht op schijnt, maar zo een matte afwerking. Bovendien kun je bij iedere poster een passend kader mee laten leveren, dan kun je meteen aan de slag met je eigen fotowand.

Ik koos voor een set posters met natuurlandschappen. Passend bij ons – ha, verrassing – én ons interieur. Ik werd overweldigd door de keuze. Honderden mogelijkheden en formaten. Reken er dan nog eens bij dat er iedere dinsdag een nieuwe collectie online komt en je begrijpt mijn stresske. Uiteindelijk maakten we een puzzel van verschillende formaten, liggend en staand, met tijdloze foto’s. Om het geheel compleet te maken, voegden we er nog een lijst met een quote aan toe.

Na het kiezen van de foto’s voor onze fotomuur, moesten we nog de keuze maken voor de lijst er om heen. Gingen we voor iets strakker of bleven we toch bij onze eerste liefde voor donker hout? Na wat voorbeelden bekeken te hebben, besloten we toch voor walnoot te gaan. Donker hout dat meteen een warme uitstraling geeft. De perfecte keuze, al zeg ik het zelf.

posterstore

Een 4-tal dagen later kregen we alles in huis. Perfect verpakt. Niet opgerold, zoals je zou verwachten bij een poster, maar plat in een stevige verpakking. Ik begon meteen enthousiast te schikken en te plaatsen en waw, wat ben ik blij met het resultaat!  Na jaren in onze woonkamer een aantal prulletjes op het dressoir gehad te hebben, staat er nu een echte blikvanger, een fotocollage van de natuur waar we zo intens van houden.

En de quote? Die kan niet meer toepasselijk zijn. Together is our favorite place to be. En dat is het. Zolang wij er met z’n zessen zijn, dan is het goed. Het lijkt wel voor ons geschreven!

De lijsten staan nu al een paar weken op het dressoir en het is echt zo tof! Ik word blij iedere keer dat ik er naar kijk. Onze oudste dochter heeft al aangegeven dat ze voor haar verjaardag in oktober ook zo’n fotowand in haar kamer wilt, met leuke tekstjes en tekeningen. Ze heeft er zelfs al een favoriet uitgekozen. In tegenstelling tot het donkere hout voor de woonkamer, zou ik voor de kinderkamer kiezen voor licht hout of misschien wel de koperkleurige lijst. In ieder geval, de inspiratie is er al!

 

In samenwerking met Posterstore.be mag ik jullie een kortingscode aanbieden, hoe tof is dat? Met de code compleetgeluk20 krijg je 20% korting op je bestelling fotolijsten en posters (excl. Selection). De code is geldig t.e.m. 18 oktober 2020.  Ik ben heel benieuwd naar jullie fotowanden! 

 

Related Posts

5 Comments

  1. Leuke quote en mooi die posters zo ingelijst. Ik zou het zo doen als mijn muren niet nu al overvol waren. Je zou de kleur van de muren bijna niet meer kunnen raden *kuch*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: