Lijstjestijd: de best gelezen artikelen van 2018

Net zoals in de boekskes, maak ik eind 2018 graag de balans op van een jaar bloggen. Ik breide nog een jaar aan mijn blog vast en kan met volle overtuiging zeggen dat het nog steeds is wat ik het allerliefste doe, dat schrijven.

En jullie, tofste lezers van heel Vlaanderen en Nederland, helpen daarbij natuurlijk. Heel eerlijk, tuurlijk hou ik van schrijven, maar mocht ik nooit een reactie, een like of een privé berichtje van een van jullie krijgen, dan was de goesting een pak minder, dat geef ik eerlijk toe.

Dus: Bedankt voor weer een geweldig jaar!

Benieuwd naar wat mijn 5 best gelezen blogposts van afgelopen jaar waren?

Kamperen in een Vacansoleiltent

Veel kampeerders onder mijn lezers. Ik kan alleen maar zeggen dat het echt meer dan de moeite waard is. Wij hebben momenteel nog geen reis gepland, maar mochten we kunnen, dan gingen we meteen terug naar Oostenrijk!

Klik hier voor het volledige artikel.

37-37

37 levenswijsheden toen ik 37 werd. Niet alleen op nummer 2 bij de meest gelezen blogposts, ook de blogpost waar ik het meeste privé berichtjes over kreeg.

Klik hier voor het volledige artikel.

L.O.L. Surprises

De hype blijft voortduren en niet alleen ten huize Compleet Geluk als ik jullie reacties mag geloven. In ieder geval, onze dochters vinden het nog steeds geweldig en ik lig nog steeds wat overhoop met mezelf vanwege de overdreven massa plastic die er bij komt kijken.

Klik hier voor het volledige artikel

2018 – wat een start

2018 kende voor mij niet de meest glamoureuze start. Huidige stand van zaken: mijn rechterringvinger kan ik nog steeds niet volledig strekken of dichtknijpen, maar hij doet sinds een paar maanden gelukkig geen pijn meer dus we zijn op de goede weg.

Klik hier voor het volledige artikel

Kamelen in de Dolomieten

Een titel die kennelijk de aandacht trok!

Klik hier voor het volledige artikel

 

In 2019 ga ik gewoon verder met schrijven. Focus op persoonlijke verhalen, toffe uittips voor kinderen en nog zo veel meer.

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: