Een foto met een verhaal

Af en toe laten wij een foto van ons gezin uitvergroten. Met het groter worden van de kinderen, evolueren de foto’s mee. Geen babyfoto’s meer aan de muur hier, maar toffe skifoto’s en andere vakantiefoto’s.

Dit jaar wilde ik graag een spontane foto van de kinderen. Geen geposeerde ‘lach eens naar het vogeltje’- foto – alhoewel die vaak ook erg mooi zijn -,  maar een spontane momentopname.

Meestal ben ik erg trouw aan een bepaalde online aanbieder van foto’s en allerhande fotocadeaus, maar ik kon er deze keer niet vinden waar ik naar op zoek was. Ik wilde namelijk een grote foto op hout (60x80cm), meer bepaald een foto op steigerhout. Steigerhout is iets dat echt bij ons past. Robuust, niet helemaal vlak, niet helemaal perfect en met een stoere uitstraling.

Ik koos na lang wikken en wegen, je kent me, een foto van afgelopen zomer. We waren op wandel in Olen en plots liepen de kinderen alle vier hand in hand. Geloof me, dat gebeurt bijna nooit meer. Ik was dan ook super blij dat ik dit moment vast kon leggen.

foto op hout, steigerhout

En zo kregen we afgelopen week een gigantisch zwaar pakket geleverd. Steigerhout, dat weegt nogal wat! De foto komt helemaal tot zijn recht. Door de whitewash ondergrond komen de kleuren goed uit maar zie je toch nog steeds licht de nerfstructuur in het hout. De stoere planken benadrukken het natuurlijke gevoel dat de foto uitstraalt, zonder dat het er onafgewerkt uitziet.

Dit is nu al onze foto van 2018!

 

Een foto op hout bestellen hoeft niet duur te zijn. Meer nog, een foto op hout is goedkoper dan een gelijkaardige uitvergroting + inlijsting. Bovendien krijg je een totaal andere uitstraling dan bij een foto natuurlijk. Geen idee of het in ieder interieur past, daarvoor heb ik te weinig interieur-feeling, maar bij ons is het een schot in de roos!

In 2015 hadden we ook zo’n foto die meteen mijn in mijn hart zat. Klik hier om te zien welke dat ook al weer was.

 

 

Related Posts

2 Comments

  1. Inderdaad een prachtige foto waar zoveel geluk in zit. Niet alleen het geluk van het kunnen maken van zo’n foto, maar ook het geluk dat de kindjes hebben op dat moment om samen hand in hand te genieten van de natuur en elkaar. En het geluk dat de ouders dan krijgen bij het zien van zo’n familiemoment. En het geluk dat ….

    En zo krijg je dan de ideale foto om te vereeuwigen op iets tastbaars. Iets dat in de woonkamer ofzo kan geplaatst worden zodat iedereen het kan bewonderen die bij jullie over de vloer komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: