Onze foto van 2015

2015 was voor ons een goed jaar. Een jaar met zo veel hoogtepunten, dat de zeldzame dieptepunten snel vergeten werden. Ik koos er voor om geen jaaroverzicht te plaatsen, omdat ik liever vooruit kijk dan te lang te blijven stilstaan bij wat al geweest is.

Wel deel ik met jullie graag mijn persoonlijke “Foto van 2015”.

De foto werd in september genomen. Zoals jullie ondertussen wel weten, is de herfst mijn favoriete seizoen, dus dat is niet eens zo vreemd. Het is een foto van de vier kinderen, breed lachend, in het stadspark in Turnhout. We wandelden er een hele middag rond, op zoek naar kastanjes. Een puur moment. Zo’n moment dat er voor zorgt dat deze blog volledig terecht CompleetGeluk heet.

foto2015

Is het een perfecte foto? Nee, maar voor voor ons wel. Het was het vastleggen van een spontaan geluksmoment. De kinderen staan er op hoe ze in het echt ook zijn en voor een keer hebben ze allemaal hun ogen open. Ook niet onbelangrijk, toch?

We waren zo verliefd op deze foto dat we er meer mee wilden doen dan ze enkel als achtergrondafbeelding op de laptop in te stellen. Ondertussen lieten we de foto op canvas drukken (40×60) en hangt hij als pronkstuk in onze speelhoek.

Wat is jullie “foto van het jaar”, welke foto koester je het meest?  Doen jullie iets speciaals met zo’n foto?  Placemats voor het hele gezin? Maak je er een puzzel van?

 

We mochten bij CEWE een canvas laten maken om zo de nieuwe bestelsoftware uit te testen. Met behulp van deze software was de order in een paar minuten online doorgestuurd. Zelfs in de drukke kerstperiode hadden we onze bestelling na 2 werkdagen in huis. Echt super fijn voor last minute cadeautjes dus. Onze bestelling was stevig verpakt en kon dus geen beschadiging oplopen. Je kunt bij CEWE trouwens niet enkel fotocanvassen bestellen, maar bijvoorbeeld ook verjaardagsuitnodigingen ontwerpen. Kortom, zeker de moeite om eens een kijkje te nemen op de site.

 

 

Related Posts

1 Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: