Omdat we blijven dromen: de reisbucketlist van onze kinderen

Weet je wat minstens net zo leuk is al het reizen zelf? Dat is plannen maken. Met z’n allen rond tafel zitten met een atlas en een wereldbol en op ’t internet foto’s van landen zoeken. Foto’s van vorige reizen bekijken en herinneringen ophalen. Verwonderd zijn over welke andere dingen de kinderen onthouden van een vakantie. Ogenschijnlijke details die voor hen de vakantie tot een topvakantie maakten.

Omdat we nog helemaal in de vakantievibe zitten, maakten we met de kinderen een reisbucketlist. Een lijst van vakanties en -bestemmingen die ze ooit nog eens met ons willen doen.

1. Europapark

Europapark maakte in de paasvakantie zo’n ongelofelijke indruk op de kinderen, dat er nog bijna wekelijks gevraagd wordt wanneer we terug gaan. En het was er ook de max, niet alleen voor de kinderen. Ok. Duitsland dus.

europapark

2. De camping met de paddenstoel

Camping am Waldbad in Dellach im Drautal, Oostenrijk. De camping heeft een paddenstoel in het zwembad staan, vandaar. Al twee jaar na elkaar beleefden we er een zalige vakantie en daar mag volgens de kinderen zeker nog een derde jaar aan vastgeplakt worden.

3. Kroatië

Ahja, want daar kunnen ze goed voetballen he mama.

4. Iets met het vliegtuig

Het maakt niet uit waar we heen gaan, maar de kinderen dromen er van om eens met het vliegtuig op vakantie te gaan.

5. Naar Pé en Mé aan de zee

Zon, zee, strand en pé en mé, meer moet dat niet zijn.

 

Een verlanglijst die me gelukkig maakt. Omdat hij zo puur is, zo eerlijk. Wij kunnen dromen van 6 weken Canada of Australië, nadenken over Mexico of Noorwegen, maar dat hoeft niet eens. Kamperen op een camping met een paddenstoel in het water en dan naar de Belgische kust. Zo eenvoudig kan het leven zijn <3.

 

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: