Aftellen…

Aftellen…

Ik ben er volop mee bezig. Lijstjes maken in mijn hoofd. Dingen afstrepen en weer nieuwe bijvoegen. Even zuchten en weer doorgaan. Genieten. Bewust met de positieve dingen bezig zijn om zo de minder leuke dingen niet onnodig groter te maken dan ze zijn. Diep ademhalen. 24818989_10156094532429235_1573698265_o

 

Nog 2 keer slapen en de sint komt (hoera!)

Nog 6 dagen en we houden kerstopendeur en Drankjes for Life. (Yeskes!)

Nog 7 werkdagen en dit hoofdstuk is volledig afgesloten (Feest!)

Nog 2 weken en dan ben ik een week thuis terwijl de kinderen nog school hebben (me-time voor de zaak en de blog – nog meer hoera!)

Nog 3 weken en de kerstvakantie begint. Een dikke week genieten met z’n zessen.  Kerst bij mijn ouders, tweede kerstdag bij mijn schoonouders (Hoera voor gezelligheid en lekker eten)

Op 2 januari de start van een nieuwe job (Hoera-kriebels in de buik)

En nee, ik vergeet niet om in het ‘nu’ te leven.. maar er zijn zo veel leuke dingen om naar uit te kijken de komende tijd! En bij spannende momenten merk ik dat het plannen en aftellen een soort van rust geeft. Een vorm van controle over wat er gaat gebeuren of zoiets.

In ieder geval..nog twee keer slapen voor het sinterklaas is, dus wij gaan vanavond nog wat pakjes inpakken. Het is maar dat die pakjespiet het niet allemaal alleen kan doen he 😉

 

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: