De Warmste Week – Drankjes for Life

Eind december is het weer de Warmste Week. Een periode waarin heel Vlaanderen voor elkaar in de bres springt.  Ook wij doen ieder jaar mee, door ergens koekjes voor het goede doel te kopen, of mee te doen aan een Spaghetti-for-life-middag.  Dit jaar willen wel zelf een actie op poten zetten.

music for life

Drankjes for Life

Wij organiseren op 10 december een kerstopendeur van The Green Style. 10 december, dat is namelijk de perfecte datum om al je kerstinkopen te doen.

Gekoppeld aan die opendeurdag houden we een “Drankjes for Life”. Je kunt bij de gezellige warmte van onze vuurkorf een glühwein of een warme choco drinken. Of een pintje of een koffie natuurlijk.  De opbrengst hiervan gaat integraal naar De Watertoren, VZW De Schakel in Beerse,  een organisatie die zich inzet voor mensen in armoede.

Dussss… kom jij ook op 10 december tussen 10u-17u ?  The Green Style –  Beersebaan 111 – 2275 Gierle

Drankjes for Life-affiche-1512157207.JPG

Kerstpakketjes for Life

Woon je te ver of kun je die dag niet langskomen? Dan kun je ook op een andere manier je steentje bijdragen.  Wij willen namelijk kerstpakketjes gaan samenstellen voor de VZW. Koop bij ons een stukje zeep, een douchegel of een ander product en doneer het aan De Watertoren. Wij bezorgen hen alle producten en zij zorgen er op hun beurt weer voor dat alles terechtkomt bij de mensen die het het meeste nodig hebben.

Je kunt een product bestellen via de webshop of door mij een berichtje te sturen via de blog.

 

Helpen jullie mee om van deze actie een succes te maken?  

 

Related Posts

2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: