Wij zijn er klaar voor!

31 augustus.

Rugzakken uit de kast halen. Boterhamdozen van een naam voorzien en klaarzetten. Turnpantoffels laten passen en in extremis naar de Brantano rijden om een maat groter aan te schaffen. Meteen ook voor alle kinderen nieuwe schoenen kopen omdat de andere nog maar nipt passen. Kinderen een extra wasbeurt geven in bad. Haartjes wassen zodat het laatste zomerzand weggespoeld wordt. Drankkaartjes invullen. Bananen klaarleggen. Jassen zoeken om morgenochtend even aan te trekken. Setjes kleren klaarleggen. De batterij van de bakfiets in de oplader doen. 4 enthousiaste kinderen een extra verhaaltje voorlezen en ze vertellen over het nieuwe schooljaar. De spanning maar ook het verlangen op de gezichtjes aflezen. Ze een extra knuffel geven en even weemoedig worden omdat de vakantie voorbij is.

Kortom,

Huize CompleetGeluk is klaar voor het nieuwe schooljaar!

Jullie ook? 

backtoschool, duifhuizen, berelekker

 

Related Posts

3 Comments

  1. Ik heb natuurlijk al wat grotere kinderen in huis, lees: pubers, maar ook voor hen was het toch spannend. Vooral voor de jongste. De eerste keer de bus naar school vanuit het nieuwe huis, dat is toch een hele verandering. Evengoed zullen ze het weer heel snel gewend zijn.
    Hele fijne eerste schooldag voor jullie allemaal! Het zal voor jou en Rob toch ook een hele aanpassing zijn. Heel veel succes!

  2. ’t Blijft toch altijd iets speciaals he, 1 september 🙂

    Wij zijn er ook wel klaar voor, al had ik met het goede weer van de laatste dagen toch ook zoiets van… het hoeft nog niet per se 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: