Speelse Vrijdag #21: Overal voetballen met The Kage

Voetballen, het leeft hier wel. Het EK werd hier enthousiast bekeken en Kind 2 volgde een aantal voetbalinitiaties. Ondertussen viel de beslissing al dat dochterlief toch niet gaat voetballen vanaf september, maar dat ze toch liever op dansles gaat. Waarover volgende week meer trouwens. Dat verandert echter niets aan het feit dat ze toch al eens graag tegen een bal trappen hier.

Door al die voetbalgekte werd al geopperd om een voetbalgoaltje in de tuin te zetten. En toen, toen zag ik op Ouderblog een artikel verschijnen over The Kage .

voetballen, the kage, teamdecathlon

The Kage is simpelweg een opklapbaar voetbaldoel. Idealer dan dit kan het niet meer worden natuurlijk.

“Maar zeg, jullie hebben toch een mega tuin daar, ten Huize CompleetGeluk.” Ok, dat klopt. Die tuin staat echter al behoorlijk vol. En hoe voller de tuin, hoe meer werk om eerst alles te verslepen als er gras gemaaid moet worden. Bovendien zijn onze kinderen ook niet de kinderen die meteen bij het krieken van de dag tegen een bal beginnen te trappen. Redenen genoeg waarom een opklapbaar doel hier de voorkeur geniet.

De kinderen gingen enthousiast testen en dit waren onze bevindingen:

the kage, teamdecathlon, voetballen

+ Opklapbaar (maar dat had ik al gezegd, geloof ik). Niet alleen handig voor periodes van slecht weer, maar het doel kan ook zonder problemen meegenomen worden op een dagje uit of op vakantie.

+ Lichtgewicht, dus eenvoudig te verzetten naar een meer schaduwrijke plek bijvoorbeeld, maar ook handig voor op verplaatsing.

+  Ondanks dat het een lichtgewicht doel is, is hij wel erg stevig. Het doel is gemaakt uit polyester en kan wel tegen een stootje.

+ The Kage wordt geleverd in een handige opberg-/draagtas.

+ Er zitten vier haringen bij om het doel vast te zetten.

+ Het doel is zelfuitklappend. Geen gedoe met stokken, aan elkaar te knopen stukken of andere onzin.

–  The Kage is moeilijker vast te zetten in het (zachte) zand.

– Het vergt wat moeite om het doel weer opgeklapt te krijgen, maar eens je het doorhebt, gaat het vanzelf.

voetballen the kage teamdecathlon

Wij zijn fan van The Kage en hebben er de afgelopen weken al heel wat plezier aan gehad. Het is dé ideale oplossing voor wie geen vast voetbaldoel in de tuin wilt of voor wie graag op verplaatsing een balletje trapt. The Kage bestaat in een aantal vrolijke kleuren en in verschillende afmetingen. The Kage is verkrijgbaar bij Decathlon.

Related Posts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: