Moederdag: lekkere giveaway!

Ik werd gisteren al bedolven onder de moederdagcadeautjes van de kinderen. Kind 1 schilderde een bloempot in mijn (of zijn?) lievelingskleuren en plantte er een zonnebloem en een zombie-bij in. Kind 2 versierde een opengeknipt melkkarton tot het een vaas werd en zette er een bont boeket zelf gekleurde bloemen in. Kind 3 en 4 beschilderden dan weer lege PET-flesjes en vulden die op met papieren bloemen. Supermooi allemaal!  En ja, ik moest weer meer dan een traantje wegpinken toen de versjes opgezegd werden.

moederdag-kinderknutselsDe kaart komt van BloomInCard. Het is een kaart en vaas in een. Als je dus een bosje bloemen geeft, krijgt de ontvanger er meteen een vaas bij. BloomInCard is een recent opgestart bedrijf van twee enthousiaste dames, daarom alleen al zijn ze het vermelden waard!

Bloemen staan waarschijnlijk nog steeds met stip op 1 in de lijst van meest gegeven moederdag cadeautjes. Daarna volgt waarschijnlijk wel chocolade.

Ha! Dat komt goed uit. In samenwerking met Cavalier mag ik immers een mama (of een zoon, dochter, man, vrouw,..) blij maken met een chocoladepakket.  moederdag-cavalierchocolade

Eind vorig jaar mocht ik de chocolade al eens eerder testen. Toen maakte ik er chocolade-bananencake mee. Cavalier chocolade is een Belgisch product en bevat geen suiker, maar stevia. De chocolade is dus geschikt voor diabetespatiënten, maar natuurlijk ook gewoon voor iedereen die houdt van een lekker stukje chocolade maar tegelijk ook op zijn gezondheid wilt letten. Mijn favoriet?  De pure chocolade met besjes.

Wat moet je doen om dit pakket te winnen? Laat in een reactie op de blog weten of je voorkeur uitgaat naar witte chocolade, melkchocolade of een stukje pure chocolade. Deelnemen kan tot zaterdag 7 mei 20u00.  De winnaar wordt op Moederdag zelf bekend gemaakt via de blog.

 

 

Related Posts

15 Comments

 1. ik kreeg ooit zo’n pakket cadeau van iemand die daar werkt. Ik at dat echt niet graag -partypooper- maar mijn schoonvader die diabetes heeft was er wel heeeeeel blij mee 🙂 Bij deze: mss win ik er nog wel eens één voor hem 😀

 2. Ik kreeg ook een geknutselde bloem met in het midden een fotootje 🙂 en fier dat onze tweejarige is!!
  Hmmm als ik mag kiezen kies ik bij chocolade melk of witte, beetje afhankelijk vanijn goestingske!

 3. Wat een bloemenpracht! Ik kreeg een geschilderd portret maar met een half hoofd (zo voorgetekend op karton). Vreemde keuze van de juf, vind ik 🙂
  Het gedichtje heb ik al heel veel gehoord en is superlief!!
  Ik doe graag mee aan je giveaway, ik lust alle chocolade maar ik kies nu voor melk.

 4. Deze chocoholic <3 maakt het eigenlijk niet uit haha! Een stukje wit vind ik heerlijk, een stuk melkchocolade met hazelnoten is "the bomb" maar een stukje echte pure chocolade laat ik ook zeker niet liggen hoor!! Het water loopt me al bijna uit de mond alleen al bij het zien van deze foto :D. Chocolade mag je me 's nachts voor wakker maken, jummie!

  Ps. Wat een ontzettend leuke moederdag knutsels hebben ze gemaakt, echt prachtig. Zo leuk hè die eigen creaties <3 daar houd ik van! Zeker als je de trotse glimmende oogjes ziet die vol verwachting je reactie afwachten *smelt*

 5. Ik lust gewoonweg alle chocolade, telt dat ook? :p Maar mijn lijn lust vast iets liever die met stevia ;). ALs ik win, dan kies ik toch voor puur 🙂
  Voor jou ook een fijne moederdag!

 6. Pure chocolade all the way. Al discrimineer ik ook niet voor de andere chocolades. Vroeger was ik vooral zot van melk en wit, maar met het ouder worden vind ik die vaak te zoet. Terwijl pure meer afsmaakt. En het schijnt gezonder is (al kan ik mezelf dat wijsmaken om toch wat te kunnen snoepen :-)). Wij kregen trouwens een reep van Cavalier in ons vitaliteitspakket op het werk vorig jaar en die smaakte me enorm :-).

  Ik ben zelf helaas geen mama en met alles wat er de afgelopen maanden is misgelopen zal dat niet voor direct zijn. Maar ik zag dat dat geen bezwaar was om deel te nemen aan de wedstrijd, dus wie niet waagt …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: